ZBOG UBISTVA NAVIJAČA ZVEZDE: Nova hapšenja turske policije!

Policija turske je formirala poseban istražni tim za istragu ubistva Marka Ivkovića. Tim je identifikovao oko 300 navijača Galatasaraja koji su se, u trenutku ubistva, nalazili na mestu događaja

  • 3

Turska policija privela je još dva turska državljana na ispitivanje povodom ubistva navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića, prenose lokalni mediji.

Posle pregleda "stotina sati" snimaka sigurnosnih kamera policija je u poslednjih 48 sati privela sedmoricu navijača Galatasaraja, a jedan od uhapšenih slovi za glavnog osumnjičenog za smrt navijača Crvene zvezde.

Hapšenja su počela u utorak kada je turska policija formirala poseban istražni tim za istragu ubistva Marka Ivkovića. Tim je identifikovao oko 300 navijača Galatasaraja koji su se, u trenutku ubistva, nalazili na mestu događaja.

Istragom je policija došla do dokaza, uključujući i noževe, koji su odmah prosleđeni u laboratoriju kriminalističke policije. Turska policija upozorava da broj pritvorenih nije konačan. Ubicu Marka Ivkovića odali su oni koji su ranije već bili privedeni u policiju.

Privedeni navijači  Galatasaraja imaju poduže dosijee, a odluka o podizanju optužnice očekuje se u petak.

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković (25) ubijen je prošlog petka pred početak evroligaškog duela s Galatasarajem u Istanbulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA