ZBOG ŠEŠELJA: Premijer Hrvatske otkazao dolazak na samit u Beogradu

Milanović se neće sastati u bližoj budućnosti sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, potvrdio je "Jutarnjem listu" neimenovani visoki izvor iz hrvatske vlade, pošto je premijer Hrvatske nezadovoljan reakcijama vlasti Srbije na oslobadanje lidera radikala Vojislava Šešelja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Cale
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lola

    01. decembar 2014 | 23:00

    Moram priznati da mi se komentari od g."Ante Bana" veoma dopadaju. Uvek lepo odgovori i ne pada na provokacije. Smireno i elegantno. Bez ruznih reci. Intelektualac. Pozdrav

  • Dobrota je hleb!.

    30. novembar 2014 | 16:33

    CRO+ Gledajuci svakake bre komentare. Medju njima i tvoj.izvini derle jedno,javise hitno vaspitacu,da , da ,te vaspita i nauci,a ne da bre valjas gluposti.sta t pricas bebac jedan koji mi dolazimo raditi kod vas,jadnice jedan pa vase fabrike ne rade jedino sta u zagrebu vozi tranvaj,te se tamo moze nac posla.kupi si auto kartu pa nadji na istoj gdje se nalazi beograd.moja preporuka ti je da dodjes u beograd u nocni provod.svaki dan nam dolaze turisti.mozda nisi pokvaren,a evidentno da si malo priglup.Sta ti znas ,sta je politika ili ekonomija.Ako su vam kotejneri,pucka kuhinja i socijalka ekonomija svaka vam cast EU.lepo te pozdravljam i budi pametan.

  • AB.

    30. novembar 2014 | 10:02

    Cro!vi u Eu,ste gospoda!Do kuda vas je dovela vasa politika,85%posten narod koji je imao svoje dostojanstvo,dovedeno je na prosijacki stap,odnosno kotejnere i pucke kuhinje.nezaposlenost velika,a socijalaca mnogo ni broja im se nezna.vi vodite brigu koliko ste duzni,koji si ti lik da ti vodis politiku RUSIJE i Srbije.Batali sa svojim forama doista si dosadan.Nemjesaj se u politiku to nije gospodine CRO za tebe.Izgleda da ti pripadas vasoj mnogobrojnoj grupi nezaposlenih,pa imas vremena z.......t,ako ti je to hobi samo izvoli.Nemoj da mesas kruske i jabuke.Dodji bre u Beograd u nocni provod da vidis sta je zivot.Batali politiku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA