POLICIJA APELUJE: Pomozite da nađemo vozača koji je pregazio devojku!

Policijska uprava Novi Sad poziva očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao saobraćajnu nesreću na Somborskom bulevaru u kojoj je poginula M.M. da se jave na dežurne telefone

  • 13

Sve policijske snage Policijske uprave Novi Sad, u gradu i okolini, tragaju za vozačem koji je oko 17.45 sati  na Somborskom bulevaru kod broja 28, usmrtio Novosađanku M.M. (1986).

Policijska uprava Novi Sad poziva očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću ili automobilu koji je u njoj učestvovao, da se jave pozivom na brojeve telefona: 064/ 892-41-49 ili 192.

Podsećamo, Novosađanku M.M. udario je automobil na pešačkom prelazu, a zatim je preko nje prešao taksi. Ona je preminula na licu mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    1. decembar 2014 | 22:50

    Policija da pronadje i pregleda kamere, sigurno da postoji neka u blizini! Moze da se pregleda i uvidi koji se automobil kretao pre taksiste. Odavno je u Srbiji vise bahatih, neopreznih..Ne znam dokle vise, zasto se ne urazume..Ginemo na desetine dnevno..To je ogromna cifra..Sudbina je sudbina..Ali se vecina toga moze i spreciti, makar sto se tice te voznje i ostalog

  • Rade

    1. decembar 2014 | 23:02

    Boze, opet velika tragedija. Ne zna covek vise sta da kaze.

  • Kurko

    1. decembar 2014 | 23:48

    Stanar sam zgrade na toj raskrsnici i bilo je pitanje dana kada ce neko da nastrada na njoj. Svakodnevno se na njoj mogu videti razni prizori i udesi a evo počeli i ljudski životi... Pod hitno il svakodnevna patrola na toj deonici ili semafor jer retko koji vozaci stanu kod te raskrsnice da propuste pešaka posto se dobro zalete od semafora sa Vršačkom a sledeći im je tek na Futoskom putu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA