NIJE MRTVA IZBAČENA IZ KOLA: Devojka oborena na pešačkom, a potom je pregazio taksi! (FOTO)

Iako se prema prvim informacijama mislilo da je devojčino telo neko izbacio iz automobila, koji je bio u pokretu, najnovije informacije kažu da je Marija M. zapravo oborena na pešačkom prelazu. Automobil koji ju je pregazio, se nije zaustavio, već je odmah pobegao

  • 67

Beživotno telo Marije M. (28) oko 18 sati našlo se na Somborskom bulevaru u Novom Sadu.

Iako se prema prvim informacijama mislilo da je devojčino telo neko izbacio iz automobila, koji je bio u pokretu, najnovije informacije kažu da je Marija zapravo oborena na pešačkom prelazu. Automobil koji ju je pregazio,  se nije zaustavio, već je odmah pobegao.

Na devojku je posle naletlo taksi vozilo. Podlegla je povredama na licu mesta. U toku je potraga za vozilom. Policija je na licu mesta pronašla deo registarske tablice za koju se pretpostavlja da je otpao sa vozila koje je zgazilo devojku. Taj deo je sada na veštačenju i očekuje se da na osnovu tablice bude utvrđeno koje vozilo je usmrtilo devojku.

Angažovani su svi tehnički i ljudski kapaciteti PU Novi Sad. Stradala je radila kao konobarica u obližnjem kafiću.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija@

    1. decembar 2014 | 22:10

    Uhvatite tog monstruma i javno mu saopštite ime. Monstrume da si se zaustavio, zaustavili bi se svi iza i mozda bi devojka, da si joj pružio prvu pomoć i dalje bila ziva, ali ovako joj nisi dao nikakvu sansu. U šta se to pretvaramo? Zar ti je vaznije bilo par hiljada dinara ili par meseci bez dozvole pa cak i par meseci zatvora nego nečiji život.

  • Srb

    1. decembar 2014 | 21:48

    Dokle bre vise !!!??

  • xoxoxo

    1. decembar 2014 | 22:13

    Jadna nesrecna devojka! Propalica jedna, pregazio je a da ne stane da ukaze pomoc ... Jezivo u sta su se ljudi pretvorili? Zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA