Povređen vatrogasac dok je gasio požar na krovu kuće!

U požaru koji je izbio u Ulici Ljube Davidovića na Zvezdari povređen je vatrogasac. Požar je brzo lokalizovan i ugašen

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vesna

    06. decembar 2014 | 21:41

    Bravo za sve vatrograsce! Čovek je izvrnuo nogu i odvezla ga je hitna pomoć. Ali porodica od 9 članova ostala je bez krova nad glavom, ali to nije vest. Vest je bila pre nekoliko godina, kada je požar izbio u neposrednoj blizini u Donskoj ulici i kada je Grad brzinom munje reagovao i sredio objekte koji su izgoreli, obezbedio namestaj i socijalnu pomoc za nastradale u požaru. Po pravilnicima, dvoje iz ove porodice dobice nesto manje od 2000 eura, sto bi otprilike bilo dovoljno za krečenje i prozore i vrata. Ali sta cemo za građevinski materijal(cement, pesak, soder, crep, grede...), za parket, za krevete, duseke,posteljine, cebad, jastuke, jorgane, dovod struje, vode,za knjige, sveske, za najosnovniju garderobu,uniformu, obucu za djake? Zašto smo mi diskriminisani? Zašto smo mi građani drugog reda, da se nigde, ali bas nigde, osim na studiju B, ne pojavi ni jedna informacija o nasoj nesreći? Zašto ne piše koliko je trebalo vremena vatrogascima da stignu u ulicu koja nije menjala ime nikada (oko pola sata, jer nemaju navigaciju u kamionima), zasto im pucaju creva za vodu, pa im intervencije traju duplo duže? Vatrogasci su, svaki od njih pojedinačno, heroji ove nesrećne i nesređene zemlje, jer samo zahvaljujući njima, njihovom entuzijazmu, hrabrosti i čovečnosti, oni uspevaju nemoguće. A ja imam sva prava da budem ogorčena, jer je moja porodica ostala bez krova nad glavom u decembru i ja sedim kod komsija i samo zahvaljujući dobroti ljudi, koji nisu ni bogati, ni moćni, već samo VELIKI LJUDI,nisam napolju na kisi, i bar mogu da posaljem ovaj komentar. Hocete li ga objaviti??????

  • JERKE

    04. decembar 2014 | 21:13

    Bravo Zare to je vatrogasac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA