RINGIŠPIL SMRTI: Njima nije bilo smešno, a da li je vama? (VIDEO)

Posle stravičnog sudara, vožnja je zaustavljena jer su se svi prisutni i posmatrači bojali za posledice koje je mogla da prouzrokuje ova nesreća

  • 4

Strašan incident se dogodio u "Zimskoj nedođiji" u Kardifu kada su se dve korpe sudarile, dok se veliki ringišpil vrteo. Nezgoda se dogodila na visini od 60 metara kada su se delovi ringišpila ukrstili, rizikujući živote ljudi koji su samo želeli da se razonode u ovom zabavnom parku.

Na snimku koji je napravljen sa zemlje, može se videti kako se "Nebeski sving" okreće neverovatnom brzinom u ovom britanskom luna-parku, sve dok jak vetar nije preusmerio kretanje ovih objekata i približio ih jedan drugom na vrlo rizičnu razdaljinu.

Posle stravičnog sudara, vožnja je zaustavljena jer su se svi prisutni i posmatrači bojali za posledice koje je mogla da prouzrokuje ova nesreća. Drugi posetioci koji su se nalazili kod ringišpila u tom trenutku, šokirali su se i jako uplašili za ostale koji su se vozili.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA