Huligani pretukli dečaka bejzbol palicom jer nije hteo da im kaže za koji klub navija!

Otac napadnutog dečaka kaže da su napadači insistirali da dobiju odgovor za koji klub njegov sin navija, pa je zbog toga jedan od njih pokušao da ga šutne a drugi je izvadio palicu kojom ga je snažno udario u glavu

  • 10

Jedan petnaestogodišnjak pretučen je bez razloga u petak uveče u naselju Detelinara u Novom Sadu. Udaren je palicom u glavu zbog čega je bio na ušivanju.

 

Dečakov otac, Petar Dragićević, kaže da mu se sin vraćao kući sa treninga kada su, oko 21.45 sati u dvorištu zgrade u Rumenačkoj ulici, dvojica mladića počeli da mu dobacuju. Sin mu je rekao su imali svega 16 ili 17 godina.

 

- Sedeli su na kupama, vikali su i zapitkivali za koga navija. On se okrenuo, blago nasmejao i produžio, ali nije želeo da im odgovori. Naređivali su mu da stane, ali kako to nije uradio, potrčali su za njim i sustigli ga u ulazu – kaže Dragićević.

 

 

Petar kaže da su napadači insistirali da dobiju odgovor za koji klub njegov sin navija. Jedan od maloletnika je pokušao da ga šutne, ali se dečak izmakao, te je drugi izvadio palicu kojom ga je snažno udario u glavu.

 

- Kada su videli da rana krvari, uplašili su se i razbežali. Policija je uzela zapisnik, a nama je rečeno da će nam javiti šta su saznali – kaže Dragićević.

 

On dodaje da mu je sin rekao da su huligani imali navijačke šalove, ali kako je bio mrak, ne seća se obeležja kog kluba su nosili. Inače, Petar kaže da njegov sin nije navijač ni jednog kluba, kao i da je primeran đak drugog razreda srednje škole.

 

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko Nis

    7. decembar 2014 | 16:59

    Najvece kukavice su najistaknutije,i najproblematicnije,to je deo mojih studija koje ubrzo nadam se resavam.to se u nauci kaze "Sadohisti"izivljavanje nad slabijim od sebe i to dvojica+palicama bez razloga.Zasto to nisu uradili nekom lokalnom kriinalcu,naravno to ne smeju."najvece psihopate i ubice,silovatelji,kriminalci...uopste ljudi drugaciji od normalnog ili plasljivca(u ovom slucaju)su najpritajenije,i najljubaznije osobe.Pa koliko ste puta culi od kosija posle otkrivenog zlocina,ma to je nemoguce znamo ga ceo zivot,izuzetno fin decko i td...zao mi je tog decaka,ali mi nije zao sta ce policija da radi ovoj dvojici u Supu NS.nemojte da mislite da nece...da sam bio tu ne bih imao milosti za ovu dvojicu,oni palicama,ja na svoj nacin,svoko radi sta zna..u 99%posto slucajeva verujte mole kao najvece kukavice,neko i place Nasilje – iživljavanje osoba sa poremećajima osobnosti nad slabijima i tolerantnijima Nasilje predstavlja odnos između dviju strana u kojem jedna strana uporabom ili samom prijetnjom uporabe sile utječe na drugu stranu. Nasilje je svjesna okrutnost usmjerena prema drugima s ciljem stjecanja moći pomoću nanošenja psihičke i/ili fizičke boli.

  • Fudbal

    7. decembar 2014 | 17:49

    Treba ograditi navijace od ovih vandala i huligana. Navijaci navijaju za svoj klub, pevaju, a ovi divljaju. Stop huliganizmu, vratimo zdravo rivalstvo!!

  • likizhr

    7. decembar 2014 | 18:40

    Navijaci su obicno kukavice osim ako ih ima copor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA