SVEDOCI DRAME U FRIZERSKOM SALONU: Žena telom blokirala vrata, napasnik mahao šrafcigerom pred vratima!

Revoltiran zbog toga što njegova supruga želi razvod, Milan K. ju je ubo tri puta kod tržnog centra u Kragujevcu i ona je uspela da pobegne u obližnji frizerski salon, međutim, on ju je sustigao i nastavio da preti

  • 2

Milun K. (41) izbo je šrafcigerom suprugu M.K. (37) u centru Kragujevca, koji minut nakon što su izašli iz suda u kome je jutros navodno održano ročište povodom njihove brakorazvodne parnice. Kako kažu svedoci događaja, Milun K. nije želeo razvod.

On je suprugu na ulici ubo tri puta, a jednim od uboda probo joj je grudni koš. Žena je uspela da pobegne u prepun frizerski salon, gde se zabarakadirala sa prisutnim mušterijama. Muž je pred vratima odglumio pokušaj samoubistva, a policija je napasnika jedva uspela da savlada. U Kliničkom centru Kragujevac kažu da žena za sada nije životno ugrožena.

Svedoci događaja objašnjavaju da se sve dogodilo nešto posle devet sati jutros. Žena je po svoj prilici od napasnika bežala od zgrade suda u Kragujevcu, pretrčala ulicu na pešačkom prelazu kod tžnog centra „Radnički“, pa potrčala uz ulicu Miloja Pavlovića.

Naglo je skrenula kraj zgrade Vatrogasnog bataljona i ušla u prolaz iza tržnog centra. Prema prvim pretpostavkama, muž je prvi put ubo na početku tog prelaza. Žena je smogla snage da beži još dvadesetak metara. Već nemoćna, utrčala je u još jedan prolaz, videla žene u frizerskom salonu i utrčala unutra.

U salonu je u tom momentu bilo nekoliko žena i jedno dete. Jedna od njih kaže da je žena upala u salon i kao bez duše i zavapila „izbode me, ubiće me, zaključajte salon“.

- Bila je žuta u licu, prestravljena, držala se za stomak. Nismo videle krv ispod jakne. Radnica je počela da traži ključ, da se okreće oko sebe. Žene koje su sedele skočile su na noge i počele da vrište. Ja sam pogledala kroz prozor, u pravcu odakle je žena došla i videla tog ludaka kako trči ka salonu sa šrafcigerom u ruci. Potrčala sam ka vratima salona, istrčala napolje pre nego što je on stigao do nas i počela da zapomažem na ulici- „zovite policiju, upomoć, zovite hitnu pomoć, čovek bi ženu“. Bilo mi je bitno da uspem da pobegnem iz salona i pozovem pomoć pre nego što on uleti unutra i sve nas pobije. Pokušavala sam da sama okrenem boj telefona policije i hitne, ali ruke nisu slušale, još se tresem - priča svedok događaja. Ova žena kaže da je policija brzo stigla, kao i hitna pomoć koja je odvezla nesrećnu ženu.

- Taj čovek je ispred salona mahao kroz vazduh šrafcigerom, ponašao se kao lud. Sa par metara sam gledala u njegove izbezumljene oči, kao da su bile napravljene od leda, sumanuto je kolutao očima. Kada je policija stigla, nije hteo da se preda, ubo je šrafcigerom i sebe, više radi reda, glumio je da će da se ubije. I trebalo je da se ubije kada je ženu ubadao šrafcigerom s leđa, kukavički, to i nije muškarac. Policajci su ga bacili na beton i brzo ga priveli, iako je navalio i na njih - kaže žena koja je možda sprečila veći pokolj.

Dok se sve odvijalo na ulici, napadnuta žena ležela je na podu u salonu, nesvesna bola od više uboda šrafcigerom. Svojim telom je blokirala vrata, da muž ne bi mogao da uđe u salon. Mušterije su kukale pokušavajući da pozovu policiju i hitnu. Dete je plakalo u naručju majke koja se našla u salonu.

Nakon pregleda u kragujevačkom kliničkom centru, ustanovljeno je da žena ima više povreda od uboda šrafcigerom u grudni koš. Lekari su objasnili da je u pitanju jedan probod grudnog koša i više uboda koji nisu probili grudi. Za sada, povređena žena nije životno ugrožena.

Prema nepotvrđenim informacijama, M.K. radi u privatnom kragujevačkom preduzeću.

(M.Raca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbislava

    9. decembar 2014 | 17:46

    Svaki dan isto.Ljudi vape za normalnim zivotom al od budala,nasilnika i korupcije u svim sferama nemoze .

  • Boki

    10. decembar 2014 | 18:07

    Ne mogu da verujem da covek hoce silom zenu da zadrzi. Ma cemu to? Ko je jos udpeo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA