BRAVO, SRBIJO: Peticiju za zabranu točenja alkohola mlađima od 21 podržavaju SVI!

Našu inicijativu mnogi su oduševljeno podržali i ostavljali komentare u kojima se navodi da je ovo pametna odluka koja će dovesti do smanjenja broja saobraćajnih nesreća. Za sada je našu peticiju potpisalo preko 1.400 ljudi, a ne sumnjamo da će taj broj uskoro porasti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Alekdsnfsr
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marta

    13. decembar 2014 | 11:30

    Pa kako će nam onda omladina pevati najnovije hitove folkera po diskotekama. Upravo sa tim hitovima se poistovećuju a nema pesme u kojoj se ne spominje alkohol.Pa evo nekih"koliko pijem nije humano..., Alkohola poplava...,alkotest,alkohol postoji znam da se ničeg ne sećam,Čime budale ja to privlačim, pa se biju da me napiju...to čivas je čivas je čivas jeeeeee...piješ a ja plaćam popijeno, mamurna, da se vratim tebi ja trezna znaš da ne bi, omaklo mi se piće me dotuklo svašta pio sam video sve duplo, a ja trezna trezna nisam noćima...itd, uglavnom pink music "SRCEPARAJUĆE ZAR NE" Problem je daleko veći nego što možemo i da zamislimo

  • qwer

    11. decembar 2014 | 12:54

    Razmislite malo , donosenjem ovog zakona samo ce se pogorsati stanje kod omladine , drzava ce im zabraniti da piju alkohol do 21 a niko im nece zabraniti da se drogiraju sto je sve cesce u beogradu , svi ti sto voze besna kola u 3 ujutru kroz grad posle zurke, uglavnom su mnogo izdrogirani alkohol je tu manje bitan, omladinci ce razumeti o cemu govorim a ovi stariji nek i dalje zive u zabludi da im se deca samo opijaju

  • Dušan Petrov

    11. decembar 2014 | 11:29

    Treba zabrana. Ne radi onih koji će piti nego onih koji prodaju. I njih u zatvore kao saučesnike u svim prekršajima. Treba napuniti zatvore prekršitelji ma koji će graditi zemlju umesto radnih akcija. Narod se mora dovesti u red. Dosta je kriminala i anarhije. Korisnike alkohola treba lečiti isto kao i narkomane. Uvesti prisilno lečenje i oduzimanje vozila za prekršaje. Mi koji nepijemo imamo prirodno pravo da budemo zaštićeni od nasilnika, kriminalaca, pijanih manijaka i narkomana svake vrste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA