• 76

Vaspitačici u vrtiću razbijena glava, deca vrištala!

Nesrećnu ženu je pred decom iz njene grupe pretukla S. I., majka jednog deteta. Besna žena je prvo vaspitačicu udarila u glavu, nokautirala je, a onda je udarila stolicom i slomila joj ruku

  • 76

Vaspitačica u borskoj Predškolskoj ustanovi "Bambi" LJ. F. zadobila je prelom ruke i povrede glave, nakon što ju je pred ostalom decom pretukla S. I., majka jednog deteta iz njene grupe.
Navodno, do sukoba je došlo jer je dete S. I. imalo problem sa ostalom decom, pa je LJ. F. majci kazala da ''da obrati pažnju na svoje dete''. Besna žena je prvo vaspitačicu udarila u glavu, nokautirala je, a onda je udarila stolicom i slomila joj ruku. 

Vaspitačica, koja ima 35 godina staža, tek tada je pokušala da se odbrani, a S. I. je to toliko razbesnelo, da je još dodatno tukla nesrećnu ženu, pred decom koja su u suzama posmatrala incident. Istraga o ovom slučaju je u toku.
(G. S.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko tamo

    Svuda postoje i dobri i loši vaspitači...i roditelji koji posvećuju i neposvećuju pažnju deci, ali mislim da se vaspitanje nosi iz porodice. Imam dobar posao i moja ćerka ide u privatan vrtić, jer je tamo sve drugačije. Uči se skroz po drugačijem principu, a i manje dece ima pa vaspitaci mogu svima da se posvete. Ma koliko vama izgledalo da sam jedna od majki koja ne brine za dete,pa ga zato salje u privtni vrtić nije tačno. Za mene posao ostaje u kancelariji. Kada se zavrsi uloga poslovne žene, počinje uloga oca i majke(pošto tata nije prisutan kada i mama) i to traje sve dok mala ne zaspi. Ne zavaravajte se da mi koji imamo platu veću od 20.000 ne brinemo o deci. Nama radno vreme traje isto koliko i vama tako da je to samo pitanje izbora. Bilo dobeodrzeci ili ne postoje svuda roditelji koji se ne brinu za decu. Ovima sa vecom platom je izgovor da mnogo rade,a i ovim drugima-sa manjom platom isto.

  • AnDrea

    S majke na dete! Pobogu,nismo u srednjem veku da bi se tukli i mlatili kao majmuni! I to pred malom decom! Osuđujem ljude koji ne znaju da reše problem razgovorom! Jel to za primer? Jako tužno!

  • Pera Kojot # 1 !

    Neverujem!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima