Vaspitačici u vrtiću razbijena glava, deca vrištala!

Nesrećnu ženu je pred decom iz njene grupe pretukla S. I., majka jednog deteta. Besna žena je prvo vaspitačicu udarila u glavu, nokautirala je, a onda je udarila stolicom i slomila joj ruku

  • 76

Vaspitačica u borskoj Predškolskoj ustanovi "Bambi" LJ. F. zadobila je prelom ruke i povrede glave, nakon što ju je pred ostalom decom pretukla S. I., majka jednog deteta iz njene grupe.

Navodno, do sukoba je došlo jer je dete S. I. imalo problem sa ostalom decom, pa je LJ. F. majci kazala da ''da obrati pažnju na svoje dete''. Besna žena je prvo vaspitačicu udarila u glavu, nokautirala je, a onda je udarila stolicom i slomila joj ruku. 

Vaspitačica, koja ima 35 godina staža, tek tada je pokušala da se odbrani, a S. I. je to toliko razbesnelo, da je još dodatno tukla nesrećnu ženu, pred decom koja su u suzama posmatrala incident. Istraga o ovom slučaju je u toku.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    10. decembar 2014 | 18:23

    Ne daj Bože da neko nadobudnom roditelju kaže da mu je dete problematično!Taman posla! E takvi što misle da he njihovo dete nepogrešivo i pravi andjeo naprave od tog istog deteta razmazenog i problematičnog čoveka koji misli da treba svuda da bude centar sveta.Muka mi je od takvih roditelja.Treba valjda da znaš i priznas i dobre i loše strane svog deteta a ne da ostala deca trpe torturu jednog koje je raspušteno od rodjenja!!!A za ovu majku mogu samo da kažem da je klasičan idiot.

  • www

    10. decembar 2014 | 21:03

    e,pa ovako...odakle da pocnem...ja sam medicinska sestra vaspitac i radim u jaslicama...saosecam se sa koleginicom i jako mi je zao sto je ovo dozivela...vec godinama gledam kako se degradira skolstvo i predskolstvo...i za to smo mi krivi,jer,pre svega nemamo hrabrosti da kazemo istinu,a jos vise su i roditelji koju tu istu istinu ne mogu da cuju...stvari se tako bacaju pod tepih od malih nogu...porodica je izgubila primat u vaspitanju i prebacila ga na vrtice i skole,koje su pre svega obrazovne ustanove...dragi roditelji,za vasu informaciju nama je toliko suzen recnik kada vam se obracamo,ali vama ne treba da bude suzena svest,kada vam na nesto ukazemo...mi volimo tu decu koju cuvamo i ponosni smo na svoj doprinos u njihovom odrastanju...neka su prve korake napravila kod nas...ja sam odrasla u vrticu,kada nas je vaspitacica,kao kvocka okupljala oko sebe i mazala nam namaz za dorucak...bila mi je majka mimo majke...grdila ali i hvalila...svega je tu bilo,ali se znalo sta je ciji posao...vi ste postali roditelji od 99 din,jer toliko kosta cd sa crtacima,koji im pustate umesto da ih vaspitavate..deca vam pevaju za grand produkciju,a ja se spremam iz Zmajeve riznice svaki put kada treba da pevam neku pesmicu...hocete specijalan tretman...od cega stitite vasu decu?od zivota?desi se da nastanu konflikti izmedju dece,ali to nisu vasi konflikti i pomozite,a ne pravite ih vise...

  • Ceki

    10. decembar 2014 | 19:37

    Roditeljima je u predskolskim ustanovama sve dozvoljeno,vaspitno osoblje mora da im pezi, da pazi sta ce da im kaze,rukovodioci po objektima vaspitace terorisu pricama kako da se ophode prema roditeljima jer za svaku sitnicu roditelji imaju zalbe.Vaspitno osoblje je toliko degradirano i srozano da nema dalje.U predskolskim ustanovama vaspitno osoblje nema ni ot koga nikakvu zastitu,a posebno ne od bahatih roditelja koji: Dolaze po svoju decu leti pravo Ade kad se dobro okupaju i osuncaju,i ako znaju da ustanova radi do18h sve cesce uzimaju decu u kasne vecernje sate jer ih zaborave ili tata misli da je uzela mama i obrnuto i tako do19i30h deca budu u vrticu,dovode ih sa modricama,cvorugama i polomljenom rukom i nikom ne prijave pa posle pripisu da se desilo kod vaspitaca.Desavalo se da vaspitac u 19i30h odvede decu svojoj kuci jer nemoze da pronadje roditelje(zabranjeno unazad nekoliko godina)sedeti u objektu ako treba do ponoci(obicno se roditelji uspavaju pa zakasne po svoje dete)a koliko ih dovodi decu da borave za "DZ"abe jer nemsju da plate,dugovanja od 50 000-100 000din,nema kamate,nema ispisa,nesme vaspitac da ga vrati(demokrate uvele ove odredbe)Roditelj nemoze da sacuva svoje jedno dete(pobegne mu,padne,povredi se)ali vaspitac koji ih ima 20 ide na disciplinsku.Dovode decu bolesnu iako su povracala celu noc,kriju nece da prijave vaspitacu,ma mogao bi do sutra pisati.Sram ih bilo nemaju osnovnu kulturu kako ce svoje dete da vaspita.Ako im se nesvidja sto ih upisuju nek im bebi siterka cuva kuci?...ovoj gospodji oduzeti dete,prijaviti je socijalnoj ustanovi,a vaspitacica obavezno da je tuzi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA