MISTERIOZNA SMRT TAJKUNA: Ruska mafija umešala prste? (VIDEO)

Britanski mediji navode da postoji mogućnost da je milionera Skota Janga (52) ubila ruska mafija kojoj je dugovao novac. U prilog toj tezi oni dovode u vezu još četiri tajkuna koji su stradali pod misterioznim okolnostima

  • 9

Britanski tajkun Skot Jang (52), koji je poginuo nakon što je pod misterioznim okolnostima pao kroz prozor svog luksuznog stana u samom centru Londona, poslednja je u nizu smrti bogataša pod nerazjašnjenim okolnostima.

Britanski mediji navode da postoji mogućnost da je Janga ubila ruska mafija. U prilog toj tezi oni dovode u vezu još četiri tajkuna koji su stradali pod misterioznim okolnostima, a koji su bili prijatelji poginulog Janga.

STRAVIČNA SMRT POZNATOG TAJKUNA: Pao kroz prozor pa se nabio na metalnu šiljastu ogradu!

Jedan od njegovih prijatelja izjavio je da su mu ruski mafijaši pretili zbog dugova. Navodno, nedavno su ga u jednom hotelu u Londonu izbacili kroz prozor i držali ga samo za noge na ogromnoj visini.

- Rekli su mu da će ga sledeći put i baciti sa prozora ako ne vrati pare - rekao je prijatelj tajkuna koji nije želeo da mu se objavi ime.

Pored toga, tezu da je ruska mafija ubila Janga, navodno potvrđuje i to što se on družio sa ranije nastradalim bogatašima, Robertom Kurtisom, Polom Kestlom, Džonijem Ejkofom, a dovođen je i u vezu sa Borisom Berezovskim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbislava

    12. decembar 2014 | 17:05

    Ako nisu Srbi onda su krivi Rusi kako u filmovima tako i u stvarnom zivotu.

  • Baki

    12. decembar 2014 | 15:47

    Ma vrcan prao prozore pa se okliznuo jer puno kosta da dovede nekoga ko ce to da uradi

  • toplistanadrealista

    12. decembar 2014 | 17:12

    Kore od banane...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA