MAJKA IVANE BODROŽIĆ: Očajna sam, moju jedinicu na prljav način provlače kroz medije!

Nada Bodrožić, poslanik u Skupštini Vojvodine, kaže da su pojedini mediji iskoristili njenu tugu, zbog čega je sve kontakte i izjave za javnost prepustila advokatu

  • 23

"Teško mi je što moju jedinicu i mene na prjav način provlače kroz medije", kaže za Blic Nada Bodrožić, majka devojke koja je u četvrtak ujutru pronađena mrtva  u hotelu "Hajat".

Nada, inače poslanik u Skupštini Vojvodine, kaže da su pojedini mediji iskoristili njenu tugu, zbog čega je sve kontakte i izjave za javnost prepustila advokatu Milanu Dabiću.

- Od istražnih organa o smrti moje ćerke još ništa zvanično nisam dobila - dodaje vidno skrhana Nada.

Njen advokat Milan Dabić kaže da su mnogi mediji iskoristili Ivaninu smrt za senzacionalno izveštavanje i da će se, pošto se utvrde sve pojedinosti Ivanine smrti, mnogi postideti, a neki će i odgovarati.

Podsećamo, telo Ivane Bakić Bodrožić pronašla je sobarica u hotelskoj sobi 326, a apolicija, koja je obavila uviđaj, sumnja da je devojka preminula od prevelike količine droge.

Njeno telo prebačeno je na sudsku medicinu VMA i prvi rezultati očekuju se u ponedeljak, dok će se na rezultate toksikologije čekati još dve nedelje.

Ivana je dugo živela u Nemačkoj ni Austriji, gde je navodno radila i studirala, ali je često dolazila u Srbiju gde je važia za jednu od najlepših devojaka novosadskog i beogradskog džet-seta u kojem se kretala.

Njena majka, Nada Bodrožić, vojvođanski poslanik, u centru medijske pažnje našla se početkom oktobra kada je iz poslaničkog kluba Srpske napredne stranke prešla u Demokratsku stranku. Nada je do poslaničkog mandata došla na izborima 2012. preko liste SNS-a, kao kandidat Nove Srbije Velimira Ilića.

Njen prelazak u DS Ilićeva stranka okarakterisala je kao "klasičan primer političke korupcije".

Devojka pronađena mrtva u Hajatu biće danas sahranjena

Ivana Bakić Bodrožić umrla od istog anestetika kao i Majkl Džekson? (FOTO)

MAJKA IVANE BODROŽIĆ: Oči moje, kako ću da živim u mraku bez tebe? (FOTO)

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • filipovic

    14. decembar 2014 | 11:45

    "cesto je dolazila u Srbiju, gde je bila jedna od najlepsih devojaka novosadskog i beogradskog dzet-seta"... Sta da kaze covek na ovako nesto, osim da se nasmeje. Ako je ovo dzet set, ja sam kralj Nabuhodonosor II.

  • Dani

    14. decembar 2014 | 12:16

    Neznam sta je tu pogresno ako se pise o njoj.U hotelu su je nasli mrtvu i umrla je od droge.Ako je sad majci sramota trebala je drugacije vaspitate dete.Dzet set kaze sve.

  • Banderaš

    14. decembar 2014 | 12:31

    Trebala je da se bavi svojim detetom,vaspitava i brine o njoj,najlakše je poslati u inostranstvo. Pa i sada,zena bezi od pitanja i odgovornosti i prepušta advokatu da je "štiti" nju i nje ugled i mesto u skupštini. Strašno. Ima roditelja koji nisu zasluzili da imaju decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA