ONE SU HEROJI DANA: Ove žene su pobegle od otmičara u Sidneju! (VIDEO)

Dve konobarice su istrčale uznemirene i prepadnute, vrišteći i tražeći sklonište iza zida kod specijalaca koji su obezbeđivali objekat

  • 3

Naoružani napadač drži u jednom kafiću u Sidneju oko 30 ljudi, gde je u prozoru lokala istakao zastavu Islamske države. Petoro njih je uspelo da se spase, tako što su pobegli iz kafića Lindt u kome se dešava ovaj incident.

 

Dve konobarice su istrčale uznemirene i prepadnute, vrišteći i tražeći sklonište iza zida kod australijskih specijalaca koji su obezbeđivali objekat. Inače, potpuno je blokiran deo grada u kojem se nalaze državne institucije i sedišta većeg broja kompanija zbog talačke krize.

 

 

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, prikazane su dve mlade žene koje su posle nekoliko sati maltretiranja i neizvesnosti pobegle od otmičara. One su bile je primorane da u izlogu drže zastavu sa natpisom na arapskom na kojem je pisalo "Nema Boga osim Alaha. Muhamed je njegov prorok".

 

Tužne porodice talaca čekaju ispred lokala, nadajući se dobrim vestima, dok se mnogi prolaznici i turisti fotografišu i kače selfije na društvene mreže.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs/ Izvor: skynews.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagodinac

    15. decembar 2014 | 19:44

    Devojke su slabo placene ili Filipinke ili Kineskinje. Rade za minimum wage. A shta je tu hrabro shto su pobegle u panici? Da su skochile na muslimanskog teroristu i savladale ga to bih razumeo. To bi bilo hrabro. Ovako....hmmm?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA