Otac devojčice (8) koju je slučajno ubio brat (4) pušten kući posle saslušanja u policiji

Darko Krsmanović (35) iz Resnika priveden je sinoć, a danas posle saslušanja pušten je na slobodu. Otac mališana nije bio očevidac nesreće i nije mogao da kaže kako se sve dogodilo

  • 8

Darko Krsmanović (35) iz Resnika, čiji je četvorogodisnji sin juče slučajno iz lovačke puške ubio sestru (8), posle saslušanja, pušten je na slobodu, a postupak protiv njega vodiće Drugo osnovno tužilaštvo.

Uhapšen otac devojčice (8) kojoj je lovačkom puškom razneta glava!

Krsmanović se sumnjiči za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Izvor Telegrafa potvrdio je da je otac dece priveden sinoć, kao i da je danas posle saslušanja pušten na slobodu. Otac mališana nije bio očevidac nesreće i nije mogao da kaže kako se sve dogodilo.

Podsetimo, dosadašnja istraga u slučaju teške tragedije pokazala je da je obarač povukao devojčicin četvorogodišnji brat, a ne deda kao što se u početku sumnjalo.

Utvrđeno je da je lovačka puška iz koje je ispaljena patrona pripadala ocu, a devojčica je stradala kada je iz lovačke puške iznenada opalio metak. Otac je, prema ranijim informacijama, sinoć hteo da izvrši samoubistvo.

ŠOK I DRAMA U RESNIKU: Otac devojčice (8) koju je ubio brat hteo da izvrši samoubistvo! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    15. decembar 2014 | 17:00

    Sta ce mu veca kazna?

  • Tanja

    15. decembar 2014 | 18:00

    Njemu nikakva kazna ne treba dovoljno je kaznjen za svoju nepromisljenost.Jadno dete i ovo sto je stradalo i ovo sto je jos nesvesno i sebe i okruzenja postalo ubica.Kad jednog dana odraste u suoci se sa toko strasnom istinom.

  • Savica

    15. decembar 2014 | 19:45

    Ne trenirajte strogocu na jadnom coveku. Pustizr ga da sahrani rodjeno dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA