AKUMULATOROM MU DROBILI LOBANJU: Navijači Partizana ga brutalno prebili! (FOTO)

Prošlo je više od tri godine od kada su huligani na stazi kod hotela "Jugoslavija" napali Vladimira Mavrenovića (39) dok je džogirao. Policija je identifikovala samo jednog osumljičenog, dok se drugi vodi kao N. N. lice, a oštećeni se sada svim silama trudi da optuženi dobiju kaznu kakvu zaslužuju

  • 37

Vladimir Mavrenović (39) iz Beograda, 9. decembra 2011. na pešačkoj stazi kod hotela "Jugoslavija", džogirao je kad su na njega nasrnula dva huligana, koji su ga iz čista mira akumulatorom udarali po glavi.

Ni nakon tri godine oni još uvek nisu odgovarali za zločin koji su počinili!

Kako opisuje u izjavi za Telegraf, Vladimir je dok je trčao video dvojicu krupnih mladića koji su uzvikivali "Partizan, Partizan". Odlučio je da bi najbolje bilo da im ne prilazi, zbog čega je usporio i sačekao da odu.

Ipak, kad je prolazio pored automobila koji je bio u blizini parkiran, video je da su njih dvojica seli u njega. U tom momentu, jedan od mladića počeo je da mu dobacuje: "Šta trčiš? Šta se kur*iš? Stani, pi*ko!".

- Nastavio sam da trčim u nadi da ću pobeći od njih. Međutim, oni su izleteli iz automobila i sustigli me, ali sam uspeo da pobegnem od njih do kućice pored rampe na keju - kaže Mavrenović i dodaje:

- Uleteo sam u kućicu i rekao čuvaru da pozove policiju i zaključa je, ali je bilo kasno. Oni su ušli u nju, jedan je uzeo akumulator video-nadzora i udarao me sa njim, dok me je drugi tukao pesnicama. Odjednom sam osetio kako mi pucaju kosti lobanje.

Čuvar je pozvao policiju koja je brzo došla, ali su huligani uspeli da pobegnu. Mavrenović je završio na Urgentnom centru, gde je proveo dve nedelje i imao isto toliko operacija na glavi, a oporavljao se skoro pola godine.

Vladimir je u policiji prepoznao izvesnog K. S. (25), a čuvar iz kućice je potvrdio njegove reči, dok mladić koga je žrtva prepoznala, nije želeo da otkriva ime svog saučesnika, zbog čega se drugi napadač vodi kao N. N. lice.

I pored prepoznavanja, glavni pretres je odlagan čak četiri puta, a 11. januara naredne godine je K. S. rekao da je 9. septembra 2011. godine bio na svadbi na obližnjem splavu i kada se vraćao da je video okrvavljenog muškarca, ali da se nije zaustavljao već produžio do svog automobila i otišao kući.

Na sledećim saslušanjima, prema Mavrenovićevim tvrdnjama, K. S. je menjao svoju izjavu istakavši da je to veče bila i njegova devojka sa njim, a jednom je istakao i da se na sudu nije pojavljivao zbog smrti brata.

Međutim, Vladimir je nakon nekog vremena saznao da je to zmišljena priča o čemu je i obavestio Treće osnovni sud na kom se vodi postupak, gde mu je rečeno da čekaju da okrivljeni dostavi svu potrebnu dokumentaciju.

4. novembra ove godine Mavrenović je otišao do pisarnice u Trećem osnovnom sudu gde je utvrdio da K. S. nije dostavio nikakva dokumenta, kao i to da se glavni pretres još jednom odložio, zbog čega smatra da će se ovaj sudski proces odužiti u nedogled.

Hronologija događaja:

9. decembar 2011. godine

Dva huligana pretukla su Vladimira Mavrenovića u blizini hotela "Jugoslavija" dok je džogirao.

5. januar 2012. godine

Pretučeni je u policiji prepoznao svog napadača, izvesnog K. S.

11. januar 2012. godine

Okrivljeni na saslušanju tvrdi da je bio na svadbi na dan napada i kada je krenuo kući, prošao pored pretučenog Vladimira, ali je nastavio svojim putem.

24. decembar 2014. godine

Nakon što je četiri puta 2013. godine odložen glavni pretres, u decembru ove godine je ponovo zakazan za sledeću godinu.

Vladimir je poručio da će se svim silama truditi da na kraju dostigne dugo željenu pravdu, i da će se nakon tri godine uhapsiti osumljičeni koji će konačno moći da odgovaraju za zločin koji su počinili 9. decembra 2011. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    23. decembar 2014 | 21:14

    MOMČE. OD PRAVDE NIŠTA. NADJI IH I ZNA SE.

  • Jasna

    23. decembar 2014 | 21:25

    Jadno, nece da otkrije ime.Sudstvo nam je nula, uverila sam se sama.Uostalom kao i sve drugo.Jadan covek.

  • Maverick

    23. decembar 2014 | 20:54

    momak,od sudstva k...palac nema nista.Toliko siledzija,psihopata itd.setaju slonodno zato sto sudstvo jednostavno ne funkcionise,nego nadji ti te kavagdzije pa im j... kevu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA