LJAJIĆ: Maja Nikolić laže, nema dozvolu!

Miistar trgovine kaže da to Ministarstvo ne daje potvrde i preporuke kompanijama jer to nije njihova nadležnost i dodaje da je neshvatljivo da se bilo ko služi takvim navodima da bi nešto postigao

  • 6

Ministar Rasim Ljajić kaže da Ministarstvo trgovine ne izdaje preporuke kompanijama, pa tako nije ni onoj u kojoj je direktorka Maja Nikolić.

 

Komentarišući višednevne tvrde pevačiće Maje Nikolić da je kompanija "Špar" u kojoj je ona direktorka dobila preporuku od Ministarstva trgovine, Ljajić za "Blic" kaže da mu je neshvatljivo da se bilo ko služi takvim navodima da bi nešto postigao.

 

MILIONSKA PREVARA ILI POSAO VEKA MAJE NIKOLIĆ? Kopirala ime tuđe firme, pa prodaje franšizu!

 

 

- Zaista ne razumem potrebu da nas bilo ko uvlači u prljave priče. Ministarstvo ne daje takve potvrde, tako da to od nas niko nikada nije ni tražio. Jednostavno rečeno, mi nemamo ni tu vrstu nadležnosti - kaže Ljajić.

 

I dok iz Ministarstva trgovine poručuju da je cela priča oko kompanije "Špar" pokušaj prevare i posao za nadležne državne organe, direktorka Maja Nikolić u mejlovima koje šalje potencijalnim poslovnim partnerima navodi da posluje uz preporuku Ministarstva trgovine. Ona ambiciozno tvrdi i da će u narednih pet godina otvoriti 12.000 prodavnica, zaposliti preko 120.000 ljudi.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neza

    18. decembar 2014 | 15:02

    Maja laze?????Ko bi rekao.....

  • Milovići

    18. decembar 2014 | 13:54

    A oni što reklamiraju paste za zube i kojekakve lijekove kad se pozivaju nministarstvo zdravlja svi šute a oni prodaju narodu smeće,šta ćete sa njima uraditi?

  • Made in Great Britain

    18. decembar 2014 | 15:14

    A zasto ima dozvolu da laze?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA