DIRLJIVO: Mališani iznenadili mamu koja je rođendan dočekala u bolnici! (VIDEO)

Pogledajte koje su iznenađenje pripremili mališani za svoju mamu, koja je rođendan dočekala u bolnici

  • 2

Jedna mama je rođendan dočekala u bolnici jer je isti dan njenom sinu bila operacija. Njen suprug nije mogao da bude sa njima, pa je odlučio da im na originalan način poruči da nisu sami. Sa mališanima je napravio dirljiv video i objavio ga na Fejsbuku na dan operacije.

Operacija njihovog sina Frena, koji je rođen gluv na oba uha, prošla je dobro, a mama je dobila svoju čestitku za rođendan, iako najlepši poklon tek treba da joj stigne. Naime, za mesec dana Fren bi trebalo da može čuje, što će biti znak da je operacija prošla uspešno.

- Nakon što je dogovoren datum ugradnje implanta u uho, njihov tata je shvatio da neće moći da budu svi zajedno za mamin rođendan i Frenovu operaciju, pa je mesec dana pre uz pomoć mališana napravio video i objavio ga na dan operacije. Operacija je prošla uspešno i nadamo se da će kroz mesec dana mali Fran čuti svoj prvi zvuk. Biće nam ovo najsretniji Božić u životu, a njegovoj mami najlepši rođendanski poklon - otkrila je Franova tetka.

Ono što su snimili možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs / izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA