Majka Ivane Bodrožić ne veruje policiji, traži novu obdukciju!

Nada Bodrožić, majka nastradale Ivane Bakić Bodrožić, skoro svaki dan dolazi u policiju tražeći odgovor na brojna nejasna pitanja u vezi sa smrću njene ćerke jedinice

  • 8

Vojvođanska poslanica Nada Bodrožić, skoro svaki dan dolazi iz Novog Sada u Beograd tražeći da joj u policiji kažu šta su dosad uradili u istrazi i do kakvih su saznanja došli o smrti njene ćerke jedinice Ivane, koja je 11. decembra pronađena mrtva u "Hajatu".

Nesrećna majka je insistirala da se u KC Vojvodine uradi nova obdukcija, piše "Blic".

MAJKA IVANE BODROŽIĆ: Oči moje, kako ću da živim u mraku bez tebe? (FOTO)

- Ti rezultati, kao i rezultati prve obdukcije na VMA, očekuju se ove nedelje. Tada će biti jasno od čega je i kako Ivana preminula. Majka od policije traži i odgovor ko je posle smrti menjao Ivanine statuse na Fejsbuku - dodaje izvor ovog lista naglašavajući da Nada ne želi da poveruje u verziju da se njena ćerka ubila u hotelskoj sobi.

- Kaže da se poslednji put s njom videla četiri dana pre ubistva, kada je Ivana iz Novog Sada otišla u Beograd. Nadin utisak je da je Ivana bila srećna devojka, da nije imala nikakav problem i da nije bilo razloga da na sebe digne ruku - kaže "Blicov" izvor.

MAJKA IVANE BODROŽIĆ: Očajna sam, moju jedinicu na prljav način provlače kroz medije!

Nada Bodrožić čak dovodi u pitanje i verziju prema kojoj se njena ćerka predozirala "propofolom".

- Majka je besna na beogradski policiju koja, kako kaže, traljavo vodi slučaj. Besna je i na to što su joj ćerku bez dokaza i argumenata označili kao prostitutku - dodaje izvor.

Kada je prošlog vikenda otišla u "Hajat" da iz sobe pokupi ćerkine stvari, majka je ostala zapanjena.

EKSKLUZIVNO, ŽELJKO MITROVIĆ ZA TELEGRAF: Moja istina o vezi s Ivanom Bodrožić!

- Nada je mislila da je beogradska policija sprovela detaljnu istragu, uzela otiske i DNK uzorke, kao što su i saopštili. Majka je, međutim, iza stola u apartmanu našla "propofol". U kutiji je pronašla tri pune i dve prazne ampule. Odnela ih je u policiju, a sutradan je u novinama pročitala da je taj lek pronađen prilikom konstatovanja smrti. To ju je razbesnelo jer ima utisak da neko ima interes da se ovaj slučaj što pre zaključi kao samoubistvo i ne istražuje dalje - naveo je izvor "Blica".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    22. decembar 2014 | 11:19

    Ni jedan roditel ne veruje da mu je dete narkoman,to je glavni problem ovog drustva

  • Natasa

    22. decembar 2014 | 11:38

    Ali inace iako joj je majka poslanica, koliko moze imati platu u Srbiji oko 800€ ona je eto malo bila zaposlena na pinku jedino ako je imala jako dobru platu, ali otkud onda njoj bez obzira na to visoko drustvo otkud njoj silni novac za markirane stvari, razne tretmane isl??

  • milovanović

    22. decembar 2014 | 13:34

    Da si je ti vaspitala kako treba sad bi ti bila ziva ćerka!!!Samo su vam pare bile vazne e moja Srbijo totalno naopako društvo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA