UZNEMIRUJUĆE: Skuvali bebu zatvorenice i nahranili pse!

"Istrebljenja, ubistva, porobljavanja, mučenja, zatvaranja, silovanja, prisilni abortusi i drugo seksualno nasilje, progon na političkoj, verskoj, rasnoj i rodnoj osnovi, prislino premeštanje stanovništva, nestanak osoba i nehumani akt svesnog izazivanja gladovanja" - to je svakodnevnica u jednom političkom logoru

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika jolle
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tea Su

    25. decembar 2014 | 12:31

    Ne laje kera zbog sela, već sebe radi!

  • Gogi

    25. decembar 2014 | 00:13

    Komunjare nista im nije sveto

  • jolle

    25. decembar 2014 | 00:01

    primetio sam da nekoga ovde mnogo boli sto se pri ovakvim komentarima na ovako surova desavanja gotovo redovno pominju Ameri. Ako se sabere sve sto su do sada od 2 sv rata cinili moze se slobodno izjednaciti pa cak i prevazici zlodela koja su cinili najmonstruozniji ratni zlocinci ove planete i trenutno su daleko vodeca sila u kontekstu pretnje svetskom miru. Broj zrtava sukoba koje su oni izazvali i zlodela koja su cinili u mnogim ratovima koje su vodili do danasnjih dana je ogroman i moze se izjednaciti sa velikim 2 sv ratom a mnoge od tih zrtava su navodna kolateralna steta zarad nekakvog mira. I dan danas oni su jedina sila koja putem politickog nasilja i novcem zapocinje mnoge sukobe u raznim delovima sveta a propaganda je jedno od glavnih oruzija koje koriste a od koga smo i mi postradali dok ce onaj drugi deo postradati od milosrdnog andjela i unistavanja nase ekonomije. Severna Koreja je samo jedna od zemalja na njihovom putu osvajanja planete a sada su se trenutno zaustavili na Ukrajni koju bi iskoristili do zadnjeg Ukrainca za rat protiv Rusa. Od ove nakaradne nacije ce se dovesti u pitanje i opstanak same planete a neko ih jos cak i obozava i ako bi i on postao kolateralna steta na njihovom pohodu. Oni nemaju milosti za nikoga sto zivi i dise "njihov" vazduh, trosi "njihova"prirodna bogatstva, zauzima deo planete koji je "njihov" i naravno ko nije Amerikanac. Zvuci nekako poznato kada je zbog ovakve ideologije covecanstvo izgubilo milione zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA