• 20

OVO JE MONSTRUM KOJI JE PUCAO BEBI U GLAVU: Dete je operisano, ali je i dalje u životnoj opasnosti (FOTO)

- Desetomečno dete, sa prostrelnim ranam glave je operisano. Rane na glavi i mozgu su sanirane, još uvek je na respiratoru i bori se za život. Za sada je stabilno, a obavljena snimanja pokazuju dobar nalaz i nadamo se dobrom - rekao je doktor koji je operisao bebu koju je u Zadru upucao Hrvat Zlatko Svirčić (55)

  • 20

U pucnjavi koja se juče dogodila u Zadru, povrede opasne po život zadobili su Marin Orlović (49), i desetomesečna beba. Na njih je pucao Zlatko Svirčić (55) bivši muž Orlovićeve žene Maje Musup.

Kako prenosi hrvatski portal "Index.hr" beba i njen otac su u stabilnom stanju, ali njihova  situacija je i dalje teška. Beba je nakon operacije priključena na respirator.

- Desetomečno dete, sa prostrelnim ranam glave je operisano. Rane na glavi i mozgu su sanirane, još uvek je na respiratoru i bori se za život. Za sada je stabilno, a obavljena snimanja pokazuju dobar nalaz i nadamo se dobrom -  izjavio je neurohirurg zagrebačke Klinike za dečje bolesti dr. Miroslav Gjurašin.

Foto: Facebook/Zlatko Svirčić

Foto: Facebook/Zlatko Svirčić

Juče u prepodnevnim satima 55-godišnji Svirčić došao je pred kuću u kojoj živi njegova bivša supruga. Na ulaznim vratima ugledao je Marina Orlovića, njenog sadašnjeg supruga s bebom u naručju.

Podigao je pištolj i počeo da puca. Ispalio je celi šaržer u drugo dete svoje bivše supruge i njenog partnera.

Zatim je krenuo prema kući, želeći da ubije i bivšu ženu. Nju je spasio komšija koji je dotrčao i srušio ga na pod. Svirčić je tada pobegao. Nešto kasnije sam se predao policiji.

Foto: Facebook/Zlatko Svirčić

Foto: Facebook/Zlatko Svirčić

Neslužbeno se saznaje da je Svirčić još pre 10 godina uslovno kažnjen jer je bivšoj supruzi pretio vatrenim oružjem.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duhovnik

    Sve je ludo na brdovitom balkanu i zato narode poželi mo nam izlečenje.Ave Marija dela salute!

  • sone

    Jedna slika njegova vredi kao hiljadu reci.

  • Sergej

    Znam ovog lika on je rodom iz Jasenovca.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima