• 20

OVO JE MONSTRUM KOJI JE PUCAO BEBI U GLAVU: Dete je operisano, ali je i dalje u životnoj opasnosti (FOTO)

- Desetomečno dete, sa prostrelnim ranam glave je operisano. Rane na glavi i mozgu su sanirane, još uvek je na respiratoru i bori se za život. Za sada je stabilno, a obavljena snimanja pokazuju dobar nalaz i nadamo se dobrom - rekao je doktor koji je operisao bebu koju je u Zadru upucao Hrvat Zlatko Svirčić (55)

  • 20

U pucnjavi koja se juče dogodila u Zadru, povrede opasne po život zadobili su Marin Orlović (49), i desetomesečna beba. Na njih je pucao Zlatko Svirčić (55) bivši muž Orlovićeve žene Maje Musup.
Kako prenosi hrvatski portal "Index.hr" beba i njen otac su u stabilnom stanju, ali njihova  situacija je i dalje teška. Beba je nakon operacije priključena na respirator.

- Desetomečno dete, sa prostrelnim ranam glave je operisano. Rane na glavi i mozgu su sanirane, još uvek je na respiratoru i bori se za život. Za sada je stabilno, a obavljena snimanja pokazuju dobar nalaz i nadamo se dobrom -  izjavio je neurohirurg zagrebačke Klinike za dečje bolesti dr. Miroslav Gjurašin.

Juče u prepodnevnim satima 55-godišnji Svirčić došao je pred kuću u kojoj živi njegova bivša supruga. Na ulaznim vratima ugledao je Marina Orlovića, njenog sadašnjeg supruga s bebom u naručju.
Podigao je pištolj i počeo da puca. Ispalio je celi šaržer u drugo dete svoje bivše supruge i njenog partnera.
Zatim je krenuo prema kući, želeći da ubije i bivšu ženu. Nju je spasio komšija koji je dotrčao i srušio ga na pod. Svirčić je tada pobegao. Nešto kasnije sam se predao policiji.

Neslužbeno se saznaje da je Svirčić još pre 10 godina uslovno kažnjen jer je bivšoj supruzi pretio vatrenim oružjem.
(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duhovnik

    Sve je ludo na brdovitom balkanu i zato narode poželi mo nam izlečenje.Ave Marija dela salute!

  • sone

    Jedna slika njegova vredi kao hiljadu reci.

  • Sergej

    Znam ovog lika on je rodom iz Jasenovca.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima