OVO JE MONSTRUM KOJI JE PUCAO BEBI U GLAVU: Dete je operisano, ali je i dalje u životnoj opasnosti (FOTO)

- Desetomečno dete, sa prostrelnim ranam glave je operisano. Rane na glavi i mozgu su sanirane, još uvek je na respiratoru i bori se za život. Za sada je stabilno, a obavljena snimanja pokazuju dobar nalaz i nadamo se dobrom - rekao je doktor koji je operisao bebu koju je u Zadru upucao Hrvat Zlatko Svirčić (55)

  • 20

U pucnjavi koja se juče dogodila u Zadru, povrede opasne po život zadobili su Marin Orlović (49), i desetomesečna beba. Na njih je pucao Zlatko Svirčić (55) bivši muž Orlovićeve žene Maje Musup.

Kako prenosi hrvatski portal "Index.hr" beba i njen otac su u stabilnom stanju, ali njihova  situacija je i dalje teška. Beba je nakon operacije priključena na respirator.

- Desetomečno dete, sa prostrelnim ranam glave je operisano. Rane na glavi i mozgu su sanirane, još uvek je na respiratoru i bori se za život. Za sada je stabilno, a obavljena snimanja pokazuju dobar nalaz i nadamo se dobrom -  izjavio je neurohirurg zagrebačke Klinike za dečje bolesti dr. Miroslav Gjurašin.

Juče u prepodnevnim satima 55-godišnji Svirčić došao je pred kuću u kojoj živi njegova bivša supruga. Na ulaznim vratima ugledao je Marina Orlovića, njenog sadašnjeg supruga s bebom u naručju.

Podigao je pištolj i počeo da puca. Ispalio je celi šaržer u drugo dete svoje bivše supruge i njenog partnera.

Zatim je krenuo prema kući, želeći da ubije i bivšu ženu. Nju je spasio komšija koji je dotrčao i srušio ga na pod. Svirčić je tada pobegao. Nešto kasnije sam se predao policiji.

Neslužbeno se saznaje da je Svirčić još pre 10 godina uslovno kažnjen jer je bivšoj supruzi pretio vatrenim oružjem.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vojin

    24. decembar 2014 | 15:46

    To su USTASE....,pravi zlotvori

  • Čovekfoka

    24. decembar 2014 | 16:19

    Prozivaju hrvati nasu crnu hroniku I pominju nekakve duhove proslosti zbog devedesetih..u pravu su stvarno ovo je dobar covek nego mu se omaklo

  • Adolescent

    24. decembar 2014 | 15:05

    Izvolite uvedite smrtnu kaznu gospodo politicari ,ako nesto znate ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA