OGNJANOVIĆI ODBILI DETEKTOR LAŽI: Tijanini roditelji na ispitivanju u policiji!

Oni odgovaraju na pitanja povodom sumnje na prevaru i pranje novca prilikom prikupljanja humanitarne pomoći za transplataciju srca male Tijane

  • 16

Nebojša i Jelena Ognjanović, roditelji pokojne Tijane Ognjanović , trenutno su na saslušanju u policiji, saznaje Blic. Kako se saznaje, oni su odbili da budu testirani na poligrafu.

Toko saslušanja Ognjanovići treba da  daju iskaz zbog sumnje da su izvršili prevaru i pranje novca prilikom prikupljanja humanitarne pomoći za transplataciju srca sedmogodišnje Tijane.

Bračni par je već davao iskaz u svojstvu građana u novembru 2013. godine, kada su naveli da imaju dva računa u "Komercijalnoj banci" i da nemaju više nijedan.

Istragom Radne grupe MUP-a, koja je ove nedelje završila izveštaj, i predala ga Višem tužilaštvu u Beogradu utvrđeno je međutim da postoje račun u "Srpskoj banci" na ime Nebojše Ognjanovića i račun u američkoj banci "Dž.P. Morgan Čejs" na ime Jelene Ognjanović.

Tužilac je otuda dao nalog da se danas ponovo saslušaju. Oni trenutno odgovaraju na pitanja u vezi ova dva računa.

FBI ISTRAŽUJE OGNJANOVIĆE: Gde su zaista završile pare od operacije male Tijane

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je ranije da će biti ispitane sve okolnosti sumnje koje su vezane za ovaj slučaj.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hr

    26. decembar 2014 | 18:43

    Mama i tata su se brzo oporavili!!!Gledajuci,čovjek bi pomislio da nisu izgubili djevojčicu.Mama nasmijana i uvijek lijepo našminkana ,a tata zamišljen (razmišljajuci gdje uložiti pare).Bog sve vidi!!!!

  • Ask

    26. decembar 2014 | 15:56

    Samo se pitam,kako ih nije stid?

  • Hm hm

    26. decembar 2014 | 17:02

    Najgore je sto deca ispastaju zbog ovakvih roditelja...Onaj gore gleda sve!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA