• 73

ZBOG PREVARE I PRANJA NOVCA: Podnete prijave protiv roditelja Tijane Ognjanović!

Saslušanje u policiji trajalo je 7 sati. Nisu pritvoreni, i po nalogu Tužilaštva tek će biti proširena istraga o tokovima novca koji je prikupljen za lečenje njihove ćerke

  • 73

Podnete su krivične prijave protiv Jelene i Nebojše Ognjanović zbog prevare i pranja novca.
Saslušanje u policiji trajalo je 7 sati. Nisu pritvoreni i po nalogu Tužilaštva tek će biti proširena istraga o tokovima novca koji je prikupljen za lečenje njihove ćerke.

OGNJANOVIĆI ODBILI DETEKTOR LAŽI: Tijanini roditelji na ispitivanju u policiji!

U slučaj će biti uključeni nadležni organi SAD, gde se Tijana, nažalost, bezuspešno lečila.
Na saslušanju u policiji Ognjanovići su se uglavnom branili ćutanjem.
FBI ISTRAŽUJE OGNJANOVIĆE: Gde su zaista završile pare od operacije male Tijane
(E. T.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    Nemojte da sudite na osnovu onoga što pročitate u novinama, zar vam je svima pamćenje tako kratko!? Nemojte da sudite na osnovu onoga što takozvani policajci i tužioci pišu, zar vam je svima pamćenje tako kratko!? Ovakvi tekstovi se svesno objavljuju u svim glasilima i izazivaju ovakve vaše reakcije. Da li ćemo da budemo civilizovano društvo ili ćemo da stvaramo atmosferu linča? Ja sam, kao i mnogi od vas izdvojio novac za malu Tijanu i ne žalim zbog toga, niti ga želim nazad i SMATRAM DA ZA MOJ NOVAC I U MOJE IME NIKO NEMA PRAVO DA TERETI TIJANINE RODITELJE. O visokomoralnim političarima, policajcima, tužiocima i glumcima, koji su ovo inicirali mi je ispod časti da govorim, kao i njihovim imenima, nisu dostojni pomena. O moralnoj odgovornosti Ognjanovića je glupo govoriti, jer ih je zadesila najgora moguća kazna. Razmislite o tome!

  • Milka

    Sramota omoguceno lecenje njihove cerke u SAD nazalost preminula laka joj zemlja a da roditelji nevrate novac znaju li za sramotu i BOGA

  • Љиљана

    Ако су поштени што су одбили детектор лажи? Није им било доста да су изгубили дете, већ се и које чиме служе? Видели толики новац, па мало и они да се овајде. Бог види све! Покој душе Тијани.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima