MIMI ORO OBJASNILA: Zbog ovoga sam bila u pritvoru!

- Ja nisam bila u zatvoru već u pritvoru 48 časova koji može da se dogodi bilo kom građaninu koji duguje za račun za struju - napisala je Mimi Oro na svom Fejsbuk profilu

Milica Živanović, poznatija kao "Mimi Oro" koja je pre dva dana uhapšena zbog sumnje da se bavila prostitucijom, a danas puštena na slobodu, objasnila je na svojoj Fejsbuk zašto se našla u pritvoru.

- Jedno obavestenje za sve neinformisane novinare! Ja nisam bila u zatvoru već u pritvoru 48 časova koji može da se dogodi bilo kom građaninu koji duguje za račun za struju. Sa maloumnim temama, prostitucijom i kriminalom, bez ikakvih dokaza ne povezujte me i ne širite lažne informacije. Molim sve da ne uznemiravaju moje prijatelje, roditelje, komšije i mog dečka kog volim najviše na svetu - napisala je na svom profilu Mimi Oro.

MIMI ORO IZAŠLA IZ ZATVORA: Prekršajni sud usvojio starletinu žalbu!

Podsetimo, on je uhapšena sa još sedam devojaka. Nakon dobijanja rešenja sudije za prekršaje, Prekršajni sud je usvojio njenu žalbu, pa je Živanovićeva puštena na slobodu. Iako je ista kazna izrečena svim devojkama, jedino je Mimi puštena na slobodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    28. decembar 2014 | 00:39

    Odoh ja da platim struju da me ne proglase prostitutkom i pritvore.

  • Grofica

    28. decembar 2014 | 00:40

    Soko zove orla. Or'o pao, or'o pao....

  • Dacha

    28. decembar 2014 | 00:57

    Tarabo....u pritvor do 48 casova se odlazi zbog krivicnog dela za koje je pritvor odredjen, a u tvom slucaju pritvor odredjuje prekrsajni sud i od moze biti do 24 sata....a ti si bila u zatvoru u Padinskoj skeli, u koji se odlazi kad sud donese resenje o zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA