KO SU PROSTITUTKE NA SRPSKOJ ESTRADI: Da li su među njima manekenke, voditeljke i pevačice?

Priče o elitnoj prostituciji u našoj zemlji kruže godinama, a brojni izvori navode da su najtraženije pevačice, voditeljke, manekenke i starlete. Nezvanično, cene za seksualne usluge kreću se od 500 do 2.000 evra

  • 78

Nedavno je uhapšena starleta Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro zbog navoda da se bavila prostitucijom. Tema elitne prostitucije je time ponovo aktuelizovana, a prema navodima nekih estradnih umetnika, prostitucija na estradi je široko rasprostranjena.

Prema navodima medija, policija i tužilaštvo pripremaju novi udar na elitne prostitutke, a iza rešetaka bi mogle da se nađu i dve voditeljke i pevačica. Priče o elitnoj prostituciji u našoj zemlji kruže godinama, a brojni izvori navode da su najtraženije pevačice, voditeljke, manekenke i starlete. Nezvanično, cene za seksualne usluge kreću se od 500 do 2.000 evra.

Pevačica Maja Nikolić oglasila se još početkom marta ove godine povodom prostitucije na estradi kada je šokirala javnost izjavom da se 99 odsto estrade bavi najstarijim zanatom na svetu.

- Nisam ja izmislila rupu na saksiji kad je prostitucija pevačica u pitanju, jer je to javna tajna koju svi znaju. Situacija u politici, glumi i estradi je toliko delikatna da smo mi daleko od Holivuda. To čak nije ni visoka prostitucija, jer se većina njih prostituiše za male pare, tek toliko da prežive. Čak 99 odsto mojih nazovi koleginica pruža seksualne usluge za samo 50 evra - izjavila je tada Nikolićeva za Alo.

Pevačica je takođe navela da je mnogim pevačicama muzička karijera samo paravan.

Sličan stav zastupa i pevač Ivan Gavrilović, koji je nedavno za Vesti online izjavio kako 70 odsto pevačica "zapravo samo gleda kako da nađe bogatog tipa koga će da izvaćare za lovu".

- Istina je da takve degradiraju muziku i sve čega se taknu. Svi znamo šta se krije iza svega toga. Prostitutke su poštenije od mnogih pevačica! Nisam od juče, poznajem mnoge prostitutke koje pošteno rade svoj posao, koje su mi ispričale svoje teške životne priče. Ali, one nisu prostitutke u duši, za razliku od mnogih na estradi. Svi smo svedoci da naše pevačice hrle u Dubai. Šta mislite da tamo rade?! Dovoljno je reći da je Dubai prepun bogatih Arapa. Naravno, moram da kažem da nisu sve pevačice takve, ima časnih izuzetaka, ali većina jeste - izjavio je Gavrilović.

Međutim, tvrdnje Maje Nikolić naišle su na osudu estrade, a mnoge njene kolege su ustale protiv ovih navoda.

- Kad već daje takve izjave, Maja onda mora sve da imenuje, a ne da nagađa. Nema smisla blatiti branšu koja časno i pošteno živi od svog posla. Nikolićevu vrlo poštujem kao vokal, ali ova njena izjava je mnogo ružna jer lupeta gluposti - istakla je pevačica Mira Škorić.

Poslednji slučaj koji je šokirao javnost jeste hapšenje Mimi Oro, s kojom je uhapšeno još sedam devojaka, koje se takođe sumnjiče za prostituciju, prenose mediji. Ona je u međuvremenu puštena na slobodu, a na svom Fejsbuk nalogu se oglasila povodom cele situacije.

- Ja nisam bila u zatvoru već u pritvoru 48 časova, koji može da se dogodi bilo kom građaninu koji duguje za račun za struju. S maloumnim temama, prostitucijom i kriminalom bez ikakvih dokaza ne povezujte me i ne širite lažne informacije. Molim sve da ne uznemiravaju moje prijatelje, roditelje, komšije i mog dečka kog volim najviše na svetu – poručila je Mimi Oro.

Ona smatra da bi prostituciju trebalo legalizovati, ukoliko bi to značilo onima koji zarađuju prodajući svoje telo.

- Mene to ne zanima i svejedno mi je. Neka bude onako kako država odluči. Mislim da novinari treba da se bave važnijim temama, kao što je pomoć za bolesnu decu, a ne da jure mene da dam izjavu i da mi stavljaju slike na naslovnu stranu, i to zbog čistih laži - izjavila je Milica Živanovićr.

Legalizaciju prostitucije podržava i starleta Tijana Đuričić, koja je zbog navoda da se bavi prostitucijom početkom aprila ove godine bila na informativnom razgovoru u policiji.

Ona je objasnila da se radilo o nesporazumu jer je izgubila sva dokumenta, a kad je policija obavestila da mora da se javi njima, odazvala se pozivu. Kažnjena j sa 10.000 dinara zbog neposedovanja legitimacije.

- Svako bira svoju profesiju. Slažem se da treba hapsiti lopove, a ne prostitutke. One pošteno zarađuju i nikom ništa ne otimaju. Ne znam samo čemu tolika drama. Mislim da svaku lepu i atraktivnu devojku, a ne samo starletu, povezuju s tim poslom. Neka se legalizuje prostitucija i više neće biti nesporazuma - izjavila je Đuričićeva.

Podršku legalizaciji prostitucije pružila je i hrvatska starleta Ava Karabatić.

- Smatram da je prostitucija svuda oko nas, sve zavisi šta ko smatra pod tim pojmom. I politika je kurva. Sebe cenim i sve sam stekla svojim rukama, ali nikome ne zameram. Pogledajmo sve oko nas, mladi momci koji se prodaju, žive i iskorišćavaju duplo starije žene. Svi glume neku glumu, a fudbaleri prvi varaju žene, idu u bordel na prostitutke. Naravno da treba legalizovati prostitituciju - poručuje Ava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    29. decembar 2014 | 15:23

    Prodaja je legalna, seks je legalan, zasto je onda prodaja seksa ilegalna? Kako prodaja necega sto se legalno daje za dzabe moze biti ilegalna, ne pratim bas logiku toga...

  • Gistronaut

    29. decembar 2014 | 14:40

    Ja sam kupio u seks šopu jednu istu k'o Mimi ORO na naduvavanje, al' dosta pametniju

  • Don

    29. decembar 2014 | 14:56

    Bolje postaviti pitanje:Ko nisu prostitutke? Mislim da je lakse nabrojati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA