• 7

Još se ne zna da li je na Beka pucao profesionalac ili amater

- Nakon dosadašnje istrage, ne može se pouzdano tvrditi da li je reč o profesionalnom, naručenom ubistvu. Preduzimaju se sve operativne taktične i tehničke mere i druge radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom - rekao je načelnik policijske uprave Beograda Veselin Milić

  • 7

Načelnik policijske uprave Beograda Veselin Milić izjavio je da se još uvek ne zna da li je na biznismena Milana Beka pucao profesionalac ili amater.
- Nakon dosadašnje istrage, ne može se pouzdano tvrditi da li je reč o profesionalnom, naručenom ubistvu. Preduzimaju se sve operativne taktične i tehničke mere i druge radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom - rekao je Milić.

Slučaj Beko: 15 osoba pod nadzorom
On je naveo da je urađena je analiza svih materijalnih tragova nađenih na licu mesta, a da je u toku detaljna provere baznih stanica i kamera, kao i da se razgovora sa svim osobama koje mogu da doprinesu rasvetljavanju slučaja.

Biznismen Milan Beko ranjen je 14. novembra sa dva hica u stomak, ispred porodične kuće u beogradskom naselju Senjak.
Beko tri puta davao izjave policiji o napadu!
Dan posle napada premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekli su da na Beka nije pucao profesionalac.
U istrazi je do sada saslušano više svedoka, među kojima su, kako su preneli mediji, biznismen Stanko Subotić i vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković.
(Telegraf.rs / Beta)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drgag

    Jako važno pitanje. Sve zaustaviti u zemlji dok se ne reši koja vrsta hoštaplera je pucala na naš ponos i diku, sveca praktično. Štrajk glađu dok ne saznamo da li je pro liga ili lokalna liga.

  • Ilija

    Onaj koih je poslao nije najivan igrač tako ni na koga su pucali nije najivan mislim da bi tu uskoro moglo da dodje do ponovnog okršaja ali sad treba vise pripreme A DA SU AMATERI NEBI REKAO MISLIM DA JE GOSPODIN BEKO IMAO VELIKU SREĆU MINISTAR JE REKAO DA TO SU AMATERI BRZO ĆE BITI UHAPŠENI NEKA MINISTAR NEDAJE NEISHITRENE IZJAVE AMATERI KAZE ISTRAGA DA JE KORIŠTENO 10 SPECIJAL TELEFONA SPOMINJAO SE I BELI GOLF TE CRNOGORSKI NAGLASAK NAPADAČA PROFESIONALCI NAMERNO NEKAD ZNAJU DA KORITE NAGLASKE IZ KOJE ONI NISU SREDINE TE BELI GOLF STO UKAZUJE DA SU NAMERNO KORISTILI AOTO DA SE ODE U POGREŠNU STRANU TO AMATERI NERADE TO JE DOBRO ISPLANIRANO STO GOVORI DA NISU AMATERI!!!!!!!!!!!

  • Savica

    Kod Zemunaca nije bilo prezivelih. Ovako ne pucaju ni amateri.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima