RAT I TUČA U ZATVORU: Pripadnik zemunskog klana - Kasapin napao Darka Šarića!

Bivši pripadnik „zemunskog klana“ Sretko Kalinić (40), poznat i po nadimcima Zver i Kasapin pokušao je da u zgradi Specijalnog suda, napadne pljevaljskog narko-bosa, a veći incident sprečili su zatvorski stražari

  • 20

Bivši pripadnik „zemunskog klana“ Sretko Kalinić (40), poznat i po nadimcima Zver i Kasapin, pokušao je da u pritvoru, u zgradi Specijalnog suda, napadne pljevaljskog narko-bosa Darka Šarića (44).

Veći incident sprečili su zatvorski stražari, ali je Kalinić istog dana hitno prebačen iz beogradskog pritvora u požarevački zatvor Zabelu.

- Obojica su bila smeštena u posebnom odeljenju pritvorske jedinice u Ustaničkoj ulici. Incident se dogodio kad su se slučajno sreli tokom izvođenja u šetnju.

Kalinić je pokušao da napadne Šarića, a pošto je poznat kao surovi ubica, pitanje je šta bi se dogodilo da stražari nisu munjevito reagovali i sprečili veći incident.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    30. decembar 2014 | 09:52

    Zbog takvih kao što je Klainić treba uvesti smrtnu kaznu, budala je opasna i po ostale zatvorenike, jer to je zvijer koja je okusila krv i on će stalno tražiti da ubija, treba budalu otrovati i riješiti problema i državu i čuvare i sve koji se nalaze oko njega

  • Boom!

    30. decembar 2014 | 09:29

    Ovaj đavo od Kalinića treba na elek.stolicu i kraj priče. A ne da se hrani i izdržava na teret građana.

  • Hercegov grad

    30. decembar 2014 | 08:46

    Ne postoji slucajni susret prilikom setnje,to moze samo biti ili los rad ili namera.Tacno postoji procedura rada sa posebnim,ali i sa svim licima u pritvoru,tako da nema slucajnosti da se mogu ova dva lika sresti bilo gde.Znaci ogromna greska nekog ko je odredjivao redosked i nacin izvodjenja lica na setalista ili namera da se to desi posto je Saric opasan svedok za mnoge u politickom zivotu ove zemlje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA