• 69

KO SU KLIJENTI MIMI ORO? Padaju političari, fudbaleri, estradni menadžeri, direktori banaka...

Među klijentima su i stranci, koji rade u Beogradu ili poslovno dolaze. Neki od njih su angažovali devojke u inostranstvu, pa su putovale u zemlje EU, Crnu Goru, BiH, a i u Emirate. Klijenti su birani samo po preporuci i nakon provere. Devojke su bile nove u poslu, imaju najčešće oko 22 godine i počele su sa prostitucijom 2013, kad ih je Mihajlo M. organizovao

 • 69

Na spisku organizatora elitne prostitucije Mihajla M. (33), među dvadesetak devojaka, ima starleta i studentkinja, a klijenti su bili poznati direktor banke, sportisti, estradni menadžeri i kompozitori.
- Ima nekoliko poznatih direktora privatih, ali i državnih preduzeća. Među klijentima su i stranci, koji rade u Beogradu ili poslovno dolaze. Neki od njih su angažovali devojke u inostranstvu, pa su putovale u zemlje EU, Crnu Goru, BiH, a i u Emirate. Klijenti su birani samo po preporuci i nakon provere. Devojke su bile nove u poslu, imaju najčešće oko 22 godine i počele su s prostitucijom 2013. godine, kad ih je Mihajlo M. organizovao - kaže izvor Blica iz istrage.

OTKRIVAMO: Ko je Mihajlo M, osumnjičeni makro elitnih prostitutki?
Protiv Šapčanina Mihajla M. biće podneta krivična prijava kada budu saslušani svi otkriveni klijenti u Srbiji, sve prostitutke, kojih pod njegovom kontrolom ima više od 20. On je već dao iskaz policiji i predstavio kao poslovni poduhvata govoreći "moja firma".
Vodio je uredno evidencije o svakoj angažovanoj devojci, dnevnoj zaradi i broju klijenta, koliko je prosečna zarada. Bio je popisan svaki dan u mesecu, kad je imala slobodan dan, kad nije mogla da radi zbog mesečnog ciklusa... Ti podaci su otkriveni u njegovim računarima.

Od zarada prostitutki uzimao je najčešče trećinu, ređe 50 odsto. Devojke su usluge pružale u luksuznim hotelima i apartmanima u Beogradu koje je iznajmljivao i uređivao Mihajlo. M., uz troškove hrane i pića, angažovanje vozača i ponekad taksista.
Među prvih pet uhapšenih devojaka, osim Milice Živanović - Mimi Oro, još dve su poznate javnosti kao starlete, jedna je studentkinja, a jedna medicinska sestra. Neke devojke su se same javile policiji i tužilaštvu da daju iskaz čim su saznale za hapšenja.
KO SU PROSTITUTKE NA SRPSKOJ ESTRADI: Da li su među njima manekenke, voditeljke i pevačice?
Iz zaplenjenih  mobilnih telefona, gde je otkrivena prepiska prostitutki i Mihajla. M. vidi se da su cene usluga varirale. Stalni klijenti su imali popust, plaćajući sat po 100 evra. Najveća zarada otkrivena je kada je jedna devojka bila 24 sata kod klijenta u jednoj zemlji EU, koji je to platio 8.000 evra.
Popust se dobijao za angažovanje više devojka i na duže vreme. Cene starleta su bile nešto veće, ali su više zarađivale neke anonimne devojke. Starlete su mesečno dobijale oko 7.000 evra, od čega su trećinu, a ponekad i polovinu, davale Mihajlu M. 

EVIDENCIJA ZARADE * DEVOJAKA U OKTOBRU:
Ime devojke     Iznos     Radni dani     Prosek
****                   9.170e           25                 366e
****                   7.970e           15                 531e
****                   7.840e           19                 412e
****                   4.800e          20                240e
****                   4.725e           18                 262e
****                  3.790e           13                 291e
****                  2.700e            7                  385e
****                  2.080e           8                   260e
****                  1.890e             7                  270e
****                  1.050e           4                   262e
****                    750e              4                   187e
****                    460e             2                    230e
* cene su izražene u evrima
(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Iggy

  Čovek uzimao 30%, a pružao im zaštitu, nalazio klijente, obezbedjivao smeštaj i hranu. Ispade on pošteniji od većine naših političara

  184
  1

  Podelite komentar

 • MARIJA

  Meni nije jasno što se ovo ne legalizuje. Ovaj ima pravu firmu-:)). Treba pustiti čoveka da radi i zapošljava ljude, plaća porez i sve ostalo. Ali zamislite da vam je nadimak Oro-:))!

  122
  5

  Podelite komentar

 • ???

  Ako su devojke trpele zlostavljanja i radile nesto protiv svoje volje treba ga obesiti javno...ako ne treba mu dati da bude ministar ocito je sposoban.

  122
  7

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima