Pokrenuta istraga protiv Ognjanovića!

Tužilaštvo je u sklopu pokretanja istrage tražilo međunarodnu pravnu pomoć, kako bi se ispitalo koliko i na kojim računima u inostranstvu Ognjanovići su imali novca

  • 27

Više Tužilaštvo u Beogradu zvanično je pokrenulo krivični postupak protiv Jelene i Nebojše Ognjanovića. Oni su od ovog trenutka osumnjičeni za prevaru i pranje novca.

Kako saznajemo u Višem tužilaštvu, doneta je naredba za sprovođenje istrage, što znači da će naredna saslušanja osumnjičenih i svedoka biti po nalogu tužioca, saznaje Blic.

IMAJU LI OBRAZA? OGNJANOVIĆI U POLICIJI: To su naše pare! Nemamo obavezu da se pravdamo bilo kome!

Tužilaštvo je u sklopu pokretanja istrage tražilo međunarodnu pravnu pomoć, kako bi se ispitalo koliko i na kojim računima u inostranstvu Ognjanovići su imali novca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    30. decembar 2014 | 11:48

    Pare koje sam uplatio za lecenje male Tijane imale su za cilj da joj spasu zivot.Nazalost, ona nije medju nama i zbog toga smo tuzni.Medjutim postupak njenih roditelja je tako jadan bedan i mizeran da u meni izaziva gnev i bes.Narocito se to odnosi na njihovo shvatanje da nema niko moralno pravo da ih osudjuje.Mnogi koji su ljudski reagovali na apel da se pomogne nesrecnom detetu, verovatno nece reagovati na slicne apele.Zakon treba ovde treba da bude jasan i da se drzava ukljuci u kontroli sakupljenih sredstava i da sluze nameni a preostala pomoc da bude u Fondu za slicne slucajeve.Roditeljima treba suditi,oduzeti novac i poslati ih u dugogodisnji zatvor.

  • Pera

    30. decembar 2014 | 12:09

    Neko zeli da se opasno ovajdi od tih para.. I da oni vrate te pare, zar mislite da ce otici u neki fond za bolesnu decu?? Kad vidite koliko su ljudi davali novca i pomoci za Obrenovac, a Boga pitaj u ciji je to dzep otislo.

  • Savica

    30. decembar 2014 | 13:04

    ZASTO SE CEKALO DA AMERIKA POKRENE ISTRAGU I UKLJUCI FBI? VEROVATNO ZBOG TOGA STO JE U OVO SVE UMESANA POLICIJA POLITICARI KARADJORDJEVICI A VEROVATNO I NEKA HUMANITARNA ORGANIZACIJA. SVE OVO LICI NA OPASAN LOPOVLUK I PRANJE PARA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA