• 5

MAJKA MONSTRUM: Hrvatica nakljukala ćerkicu (2) lekovima pa je udavila u kadi!

Stravičan zločin dogodio se 2013. godine, a žena koja je na svirep način usmrtila svoju ćerkicu osuđena je na zatvorsku kaznu od 37 godina

  • 5

Na jednu od najvećih zatvorskih kazni ikad izrečenih u Hrvatskoj osuđena je Zrinka Babić (35), iz Rijeke, koja je na grozomoran način 2013. godine usmrtila svoju dvoipogodišnju ćerku. Ona joj je najpre dala tablete, a zatim ju je udavila u kadi.
- Kriva je - objavila je sudija Jesenka Kovačić, te potom navela da je veće sudsko veće Zrinki Babić izreklo kaznu od 37 godina zatvora.


Sudsko veće prihvatilo je stavove tužilaštva i optužnicu koja je Zrinku teretila za dve stavke krivičnog dela teškog ubistva. Prvi, koji tretira ubistvo na okrutan ili podmukao način, i drugi, ubistvo osobe "posebno ranjive zbog njenog uzrasta".
Osim zatvorske kazne, izrečena joj je i mera obveznog psihijatrijskog lečenja, koja će se sprovoditi u okviru zatvora.
Zrinka Babić, inače nezaposlena, sa završenim Filozofskim fakultetom, ostaje i dalje u pritvoru, koji joj je automatski produžen, s obzirom na visinu kazne.

Obrazlažući donetu presudu, sudija Kovačić je napomenula da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti male Magdalene trovanje tabletama, što je dovelo do teških poremećaja životnih funkcija devojčice, a na kraju i do prestanka disanja i rada srca.
(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojic Milojko

    Trebali su da je osude STO PUTA PO TRIDESET SEDAM godina.

  • Milka

    Kakvo placanje psihijatra vec da se muci u tamnici i moli Boga da joj oprosti

  • Hrvatica

    Tkogod je majka nemoze razumjeti ovo

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima