MAJKA MONSTRUM: Hrvatica nakljukala ćerkicu (2) lekovima pa je udavila u kadi!

Stravičan zločin dogodio se 2013. godine, a žena koja je na svirep način usmrtila svoju ćerkicu osuđena je na zatvorsku kaznu od 37 godina

  • 5

Na jednu od najvećih zatvorskih kazni ikad izrečenih u Hrvatskoj osuđena je Zrinka Babić (35), iz Rijeke, koja je na grozomoran način 2013. godine usmrtila svoju dvoipogodišnju ćerku. Ona joj je najpre dala tablete, a zatim ju je udavila u kadi.

- Kriva je - objavila je sudija Jesenka Kovačić, te potom navela da je veće sudsko veće Zrinki Babić izreklo kaznu od 37 godina zatvora.

Sudsko veće prihvatilo je stavove tužilaštva i optužnicu koja je Zrinku teretila za dve stavke krivičnog dela teškog ubistva. Prvi, koji tretira ubistvo na okrutan ili podmukao način, i drugi, ubistvo osobe "posebno ranjive zbog njenog uzrasta".

Osim zatvorske kazne, izrečena joj je i mera obveznog psihijatrijskog lečenja, koja će se sprovoditi u okviru zatvora.

Zrinka Babić, inače nezaposlena, sa završenim Filozofskim fakultetom, ostaje i dalje u pritvoru, koji joj je automatski produžen, s obzirom na visinu kazne.

Obrazlažući donetu presudu, sudija Kovačić je napomenula da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti male Magdalene trovanje tabletama, što je dovelo do teških poremećaja životnih funkcija devojčice, a na kraju i do prestanka disanja i rada srca.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kri

    31. decembar 2014 | 10:23

    MONDTRUM !! STA TI JE JADNO DETE KRIVO ?? SRAMOTAAAAAA

  • Leki

    31. decembar 2014 | 10:49

    Sta reci..,Ovde je svaka rec suvisna. Uzasno i bolesno od jednog Monstruma u ljudskom obliku...))

  • Hrvatica

    31. decembar 2014 | 17:19

    Tkogod je majka nemoze razumjeti ovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA