DANIMA GA KOMŠIJE SLUŠALE KAKO CVILI OD GLADI I HLADNOĆE: Umro u najgorim mukama, a niko ništa nije preduzeo! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Pre nekoliko meseci je vlasnica ovog kučeta objavila fotografiju na kojoj ga grli i u opisu napisala "Moje kuče". Međutim, sada je objavljena slika na kojoj se vidi da je uginuo u krajnje nehumanim uslovima

  • 47

Na društvenoj mreži Fejsbuk su se pojavile fotografije kučeta koje je uginulo jer je bilo zlostavljano i izgladnjivano.

Naime, pre nekoliko meseci je vlasnica ovog kučeta objavila fotografiju na kojoj ga grli i u opisu napisala "Moje kuče". Međutim, sada je objavljena slika na kojoj se vidi da je uginuo u krajnje nehumanim uslovima.

Foto: Facebook Foto: Facebook

EKSKLUZIVNO: Ovo su imena svih elitnih prostitutki u Srbiji! Šokiraće vas ko je sve na listi! (FOTO) (VIDEO)

Na slici na kojoj se vidi da je pas uginuo, jasno se vidi da je živeo u veoma lošim uslovima. Hrana oko njega je razbacana, a činija sa vodom puna prljavštine, zbog čega je kod ljudi, koji su naišli na ovu fotografiju, izazvala veliki bes, a oni koji su upućeni u čitavu situaciju su upravo vlasnicu okrivili za njegovu smrt.

Korisnik ove društvene mreže koji je objavio fotografiju uginulog psa, je jasno poručio vlasnici da bi joj bilo bolje da ukoliko ga sretne na ulici, da ga zaobiđe na ulici.

Foto: Facebook Foto: Facebook

ONI NAS NIKAD NE BI OSTAVILI: Ne dozvolite da se kuce i mace smrzavaju i umiru na ulicama!

Ne zaboravimo, životinje su čovečji najveći prijatelj, i niko, pa ni oni, ne zaslužuje da živi u ovakvim uslovima. Svako ko udomi psa ili mačku treba da bude spreman da ga prihvati kao člana porodice, i da mu pruži neizmernu pažnju, ljubav i topli dom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Martin

    3. januar 2015 | 18:56

    Vazno da si imala stafa ili pita sta vec da se slikas a posle ko ga j..... Alo kokosko imam Ast-a, ja ustajem u 6 ujutro pa prvo cistim g... Pa ga hranim pa se spremam za posao, kad se wratim prvo ga pustim pa opet cistim g... Pa ulazim u kucu, pa setnje, svako slobodno vreme s njim,a gde je kinta za sve ostalo... Jer i decu svoju si cuvala ovako?

  • Vukasin

    3. januar 2015 | 18:28

    Mamicu joj je**m kako samo moze ovako da se ponasa prema zivotinji ! Pa i on je zivo bice jbt i hteli mi to da priznamo ili ne psi su veci ljudi od svih nas !

  • Ljiljana

    3. januar 2015 | 18:30

    Pa ako su ga slusale komsije, sto niko nije pomogao? Smrt ovog psa je i njhova krivica koliko i vlasnika. Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA