SRPSKA SODOMA I GOMORA: U ovom gradu devojčice se prodaju za dopunu, a studentkinje zabavljaju bogatu klijentelu!

- Počesto te žene puštamo da neometano rade, jer je to jedan od načina da, neprimećeni, obrađujemo mušterije. Kada dolaze na most, muškarci su neobazrivi, a u 80 odsto slučajeva radi se o počiniocima krivičnih dela, poput posedovanja nelegalnog oružja, preprodaje droge, razbojništava i krađa - kažu u šabačkoj policiji

  • 37

Mihailo M. koji je osumnjičen da je predvodnik u lancu elitne prostitucije u Srbiji, nakon čijeg hapšenja je "pala" i Milica Živanović zvana Mimi Oro, Šapčanin je, a poznavaoci prilika tvrde da je grad na Savi oduvek bio "meka" za prostituciju.

Kako pišu "Novosti", omiljena mesta prostitutki za "merkanje klijenata" su na ulasku u grad od savskog mosta, između pravoslavnog i jevrejskog groblja, pa odmah kod "Intereksa". Nude se  noćne dame najrazličitije dobi, neke od njih premlade i za srednju školu - predstvljaju se kao siromašne studentkinje, ili samohrane majke.

UHAPŠEN KRALJ ELITNE PROSTITUCIJE U SRBIJI: Policija mu pronašla katalog devojaka i 16 mobilnih sa "zlatnim brojevima"

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Većina tih devojaka na mostu radi za sitniš dok najveći deo zarade odlazi makroima. Počesto te žene puštamo da neometano rade, jer je to jedan od načina da, neprimećeni, obrađujemo mušterije. Kada dolaze na most, muškarci su neobazrivi, a u 80 odsto slučajeva radi se o počiniocima krivičnih dela, poput posedovanja nelegalnog oružja, preprodaje droge, razbojništava i krađa - kažu u policiji.

Javna je tajna da vikendom mnoge mlade Beograđanke i Novosađanke dolaze da bi zabavljale bogatu klijentelu. U okolini grada postoje kuće opasane visokim bedemima u koje idu klijenti.

KO SU PROSTITUTKE NA SRPSKOJ ESTRADI: Da li su među njima manekenke, voditeljke i pevačice?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Najviše je studentkinja koje ovde dolaze iz Novog Sada, i to bez ikakve zarade, samo da bi prespavale, brčkale se u bazenu, što ovi objekti obavezno poseduju. A kad dođe ponedeljak, odu sa dopunom za mobilni, kutijom-dve cigareta - objašanjava naš sagovornik.

Pored Beograda i Novog Sada, samo u Šapcu postoji takozvani hostel "Stan na dan". U policiji kažu da je reč o "tipično švalerskoj priči" i dodaju da švaleracija nije krivično delo. Ali, u gradu se nagađa da je vlasnik hostela i "mučenica sa mosta", navodno, isti čovek - izvesni policajac iz obližnje Koceljeve!?

ŠOKANTNA ISPOVEST MANEKENKE: Kao prostitutka sam zarađivala 13.000 evra za noć! (FOTO)

Foot: AP/Tanjug Foot: AP/Tanjug

Sličnih "konaka" ima i na putu prema Rumi, koji vodi na auto-put i prema Beogradu, pa je reporter bio svedok razgovora između šofera autobusa i putnice, čistačice iz jednog od objekata, koja je ušla u Platičevu, a izašla odmah u susednim Hrtkovcima:

- Kako ide posao? - pita šofer, na šta mu žena odgovara: "Mnogo dobro, jedino je kuhinja malo zapostavljena".

- Pa šta rade? - pita on dalje i smeje se.

- Šta će raditi, odmah trče u sobu. Ima ih koliko voliš. Košta 2.000 dinara na dan, pa bio ti sat ili tri, ili do sutra. A kujna skupa, pa neće da jedu - konstatuje ona.

VESNA RADUSINOVIĆ: Treba pomoći devojkama koje se bave prostitucijom!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igi pfc

    6. januar 2015 | 08:45

    Ako je Sabac Sodoma, onda je Obrenovac Gomora. Dvadeset i pet godina ziveo sam u Obrenovcu i ako postoji Gomora onda je to Obrenovac. Leglo narkomanije, lopova, narko dilera, zelenasa, reketasa, prostitucije, robijasa ..... Zao mi dobrih ljudi, ali nije bog dzabe poplavio taj grad.

  • L

    6. januar 2015 | 08:19

    Šapčanin sam. A ove "prostitutke" kod mosta verujte, ne bi ni granama džarali kakve su....

  • ŠA

    6. januar 2015 | 07:26

    Kada je reč o Šapcu i devojkama ispod mosta tu dolaze da '' rade '' devojke romskog porekla i ne izgledaju kao maloletnice. One su narkomani, prostitucija im je najlakši način da zarade novac a strašno je kako užasno izgledaju. Nije mi jasno zašto neko misli da su jadne i da im treba pomoći u istom tom Šapcu i njegovoj okolini u sezoni ima posla za rad u nadnici branje kupina, malina, jagoda.... sa organizovanim prevozom ali se ni jedna od njih ne otima da fizikališe već žele u prostituciju.Sav novac verovatno daju na heroin. Ma ljudi ne možete da zamislite koliko su ružne, neuredne.... nije mi jasno kako neko uopšte može da bude sa njima.Nadam se da izvor iz policije ima ime i prezime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA