DŽIHADISTI - VARVARI BIĆE NAJSUROVIJE KAŽNJENI: Evo šta je Putin poručio Francuzima povodom masakra u Parizu!

Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je saučešće francuskom predsedniku Fransoa Olandu povodom terorističkog napada na kancelarije satiričnog lista "Šarli Ebdo" u Parizu

  • 21

Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je saučešće francuskom predsedniku Fransoa Olandu povodom terorističkog napada na kancelarije satiričnog lista "Šarli Ebdo" u Parizu u kome je ubijeno 12 lica, saopšteno je danas iz Kremlja.

"Ruski lider osudio je ovaj varvarski čin i izrazio nadu da će počinioci biti pronađeni i da će dobiti zasluženu kaznu", navodi se u saopštenju.

Putin je zamolio Olanda da prenese iskreno saučešće i saosećanje, kao i reči podrške porodicama žrtava. Ruski predsednik je ranjenima zaželeo brz oporavak, navodi se u saopštenju.

Francuski predsednik zahvalio je Putinu za prijateljske reči i osećanja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gargamel

    8. januar 2015 | 09:14

    Da se ovo desilo u Moskvi, svi svetski novinari bi osudili ruske novinare i rekli da nisu bili demokrate i da su sami krivi za nemile dogadjaje, svet je ciničan. Ne ponovilo se nikome ali nažalost osećam da su svi protiv Rusije. putinu svaka čast da je imao hrabrosti da se javi i osudi dogadjaj.

  • Nena

    8. januar 2015 | 12:24

    Trenutno jedan i jedini borac za hriscanstvo,Putine care.

  • Анти Антифа

    8. januar 2015 | 09:41

    Цар!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA