TERORISTI SE TELEFONOM ČULI S PREGOVARAČIMA: Spremni smo da umremo kao mučenici! (VIDEO)

Nadležni i ostali uključeni u poteru i istragu, među kojima su policajci i francuske specijalne snage, zabrinuti su za bezbednost taoca koje su zarobljeni od strane terorista

  • 6

Teroristi koji su počinili stravičan zločin u Parizu koji je ovih dana uzdrmao svetsku javnost, opkoljeni su od strane francuske policije. Oni imaju najmanje jednog taoca i rano jutros su, kako prenose francuski mediji, zauzeli štampariju koja je bila puna ljudi.

Severoistočno od Pariza neizvesna je situacija, ali pregovarači tvrde da su razgovarali sa beguncima. Navodno, oni su istakli da žele i da su spremni da poginu kao mučenici.

Zbog ovakve izjave, nadležni i ostali uključeni u poteru i istragu, zabrinuti su za bezbednost taoca koje su zarobljeni od strane terorista.

Printskrin: Youtube/Sky News Printskrin: Youtube/Sky News

Francuske specijalne snage i policija koriste i helikoptere kako bi pomogle nesrećnim ljudima i spasili ih.

- Francuska je u šoku jer počinioci još uvek nisu uhapšeni. Operacije su u toku - rekao je predsednik Fransoa Oland o akciji spasavanja.

Da podsetimo, pre zauzimanja štamparije, ubili su dvoje ljudi, a ranili 20.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • игор

    9. januar 2015 | 13:54

    сад нек французи опет подржавају албанце и бошњаке. код нас у с.Арачиново кад смо их опколили нато их је извадио аутобусима а учк су нам се смејали у лице. 2001г. околина Скопља.

  • Zvrk

    9. januar 2015 | 18:54

    Čuj mučenici. Upadaju sa jurišnim puškama i pucaju u nenaoružanu masu. Seku glave vezanim nedužnim ljudima samo zato što su druge vere. Mučenici!!! Nadam se da je na svakom metku koji su popili bio uklesan krst da se se osete kao mučenici.

  • D

    9. januar 2015 | 20:16

    I zelja im bi uslisena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA