Ocu monstrumu koji je ubio svoju bebu određen pritvor - preti mu 40 godina zatvora!

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, sumnje da bi mogao da ponovi krivično delo boravkom na slobodi, visine zaprećene kazne koja je 40 godina zatvora i uznemirenja javnosti kao i da ne bi uticao na svedoke - kaže izvor Telegrafa

  • 13

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Borisavu Zorniću (35) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo svoje petnaestodnevne bebe. On je jutros u 5.28 sati u Drinčićevoj ulici 9 u centru Beograda, u trenutku nervnog rastrojstva sa drugog sprata bacio dete.

- Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, sumnje da bi mogao da ponovi krivično delo boravkom na slobodi, visine zaprećene kazne koja je 40 godina zatvora i uznemirenja javnosti kao i da ne bi uticao na svedoke - kaže izvor Telegrafa.

TEŠKO UBISTVO: Protiv oca koji je bacio bebu kroz prozor biće podneta krivična prijava!

Zornić, kog je policija posle zločina jedva savladala i uhapsila, zbog lošeg psihičkog stanja i sizofrenije, nije iznosio svoju odbranu pred zamenikom tužioca. Kako saznajemo, iako nije govorio o detaljima tragedije, na saslušanju kod sudije, koji je odlučivao o određivanju pritvora, Borisav Zornić je priznao je da je ubio svoju bebu.

UPOMOĆ, UBIĆE MI BEBU! Majka devojčice stare 15 dana pokušala da spreči tragediju! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokobanjac

    9. januar 2015 | 19:35

    Боже,г'ле малог Анђела,иде к'теби,пружи јој руке,прими је к'себи! Опрости нама ми смо само људи,ти требаш бити онај који суди! Прими је у наручје своје,прими то дете,оно је твоје! Анђеле,почивај у миру! Опрости!

  • Domoljub

    9. januar 2015 | 20:35

    Nemojte molim as da okrivljujete ženu za bolest muža. Pa o tome valjda lekari i stručnjaci treba da vode računa a ne nestručne žene. Ona je čoveka volela ato što je on uradio je porodična tragedija jednog teškog bolesnika. Krivo je društvo jer nema resurse za lečenje takvih kojih ima svuda u svetu ali koji dobiju pomoć. Na žalost on je nije dobio. Tragedija i za društvo i za pojedinca i familiju.

  • Max

    9. januar 2015 | 18:43

    Znaci supruga je znala da ima tesku bolest Sizofreniju ali je uprkos toj cinjenici stvarala decu sa njim. Tragicno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA