Majka jedva spasla drugo dete od oca koji je trenutak ranije ubio bebu!

Zornić, više puta lečeni psihijatrijski bolesnik, nakon što je usmrtio bebu uzeo je u ruke i svoje dvogodišnje dete. Međutim, njegova supruga B. Z. je uspela da mu ga otme i da zajedno s najstarijim detetom od četiri godine pobegne do komšija

  • 9

Borislav Zornić (35), koji je ubio svoju dvonedeljnu bebu verovatno neće biti osuđen, ali će se ispitati da li je bio adekvatno lečen.

Zornić, više puta lečeni psihijatrijski bolesnik, nakon što je usmrtio bebu uzeo je u ruke i svoje dvogodišnje dete. Međutim, njegova supruga B. Z. je uspela da mu ga otme i da zajedno s najstarijim detetom od četiri godine pobegne do komšija.

Prema rečima profesora Milana Škulića s Pravnog fakulteta u Beogradu, zakon ne dopušta da krivično odgovaraju duševno bolesne osobe, koje nisu mogle da shvate značaj dela ili da upravljaju svojim postupcima, bez obzira na težinu zločina.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    12. januar 2015 | 12:09

    Pa i ne treba da odgovara krivicno... Treba ga dozivotno smestiti u ludnicu gde mu je i mesto!

  • Jasmina

    12. januar 2015 | 12:40

    Ma da bre, najpamtnije tako proglasite ga ludim, pa ga malo lecite pa ga onda opet pustite da ubija kad dobije napad sizofrenije...OPAMETI SE SRBIJO UVEDI SMRTNU KAZNU bez obzira dal je neko lud ili nije! Jadno to detence ni krivo ni duzno....

  • Max

    12. januar 2015 | 11:36

    Shizofrenija je teska nasledna bolest a ova zena je radjala decu sa ovim covekom I sada smo mi krivi za njenu nesrecu. Mogao je pobiti celu zgradu. Smestice ga u bolnicu I za nekoliko godina je opet na slobodi kao "zalecen ".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA