ZVANIČNO: Novinari u Francuskoj ubijeni mecima iz Bosne! (VIDEO)

Zamenik ministarstva odbrane BiH potvrdio je da je municija proizvedena je 1986. godine u Igmanu iz Konjica, i rekao je da je poseduje svako drugo domaćinstvo koje ima oružje

  • 12

Čaura pronađena nakon terorističkih napada u Parizu, u kojima je prošle nedelje ubijeno 17 ljudi, poreklom je iz Bosne i Hercegovine, izjavio je za televiziju N1 zamenik ministra odbrane BiH Živko Marjanac.

- Tačno je da je sporna čaura, koja je pronađena nakon napada u Parizu, poreklom iz BiH, potvrdio je za N1 zamenik ministra odbrane BiH Živko Marjanac.

- Proizvedena je 1986. godine u Igmanu iz Konjica, a danas ova municija postoji u skladištima Oružanih snaga, ali i u svakom drugom domaćinstvu koje ima oružje - kaže Marjanac.

Francuski vojnici patroliraju oko Ajfelovog tornja. Foto: AP/Tanjug Francuski vojnici patroliraju oko Ajfelovog tornja. Foto: AP/Tanjug

U skladištima Oružanih snaga vrši se popis naoružanja, materijalno tehničkih sredstva, koji bi trebao pokazati da li je stanje u magacinima u skladu sa onim na papiru, navodi N1.

MUHAMED JE ŠARLI: Ovo je nova naslovna strana Šarlija Ebdoa (FOTO)

Ta televizija podseća da prošlogodišnja pljačka 600 punjenja za granate iz vojne baze Krčmarice nadomak Banjaluke, nije dobila epilog zvanično, mada su u prvi mah suspendovana dva pripadnika Oružanih snaga BiH.

- Korupcije ima i van Oružanih snaga BIH, Krčmarice nisu prvi slučaj krađe, i OSBiH i Ministarstvo odbrane ne mogu biti van toga - rekao je Marjanac novinarima na Božićnom pprijemu u Banjaluci.

YouTube / BBC News

Braća Said i Šerif Kuaši su u prošlu sredu u napadu na redakciju "Šarli ebdoa" ubili 12 ljudi, uključujući petoricu najboljih karikaturista i još tri člana redakcije, a u još dva incidenta u Parizu, napadu na policajku i talačkoj krizi u jednoj jevrejskoj porodici, poginulo je još petoro ljudi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YustMe

    13. januar 2015 | 16:22

    Da,sad ce ispasti da su ubice iz Bosne,ili iz neke druge zemlje Balkana.... Eeee pi*ke jedne,skupite mu*a i otvoreno priznajte sta radite.A ne kao neke kukavice,te ovaj je,te onaj je a zapravo svi mi znamo ko kosi a ko vodu nosi...Amerika naravno... Pifff

  • เจ้าชายอาหรับ

    13. januar 2015 | 15:23

    Istim onim koje im je amerika dala,sto znaci da su I ameri saucesnici,a?

  • Zakon

    13. januar 2015 | 15:49

    Haha... E ljudi moji. Koju igru igraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA