OPORAVLJA SE OD PRELOMA: Beba iz Jagodine koju je zlostavljala majka ostaje kod hranitelja!

Đ. B. (7) iz sela Slatina kod Jagodine, oduzet je roditeljima i predat hraniteljima pre dva meseca, posle sanacije višestrukog preloma desne nadlaktice i preloma ključne kosti na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj

  • 3

Sedmomesečni dečak Đ. B. kom je pre dva meseca majka, inače osoba sa mentalnim i intelektualnim smetnjama, nanela teške telesne povrede, uspešno se oporavio u svojoj novoj, hraniteljskoj porodici u okolini Jagodine.

Dečak  iz sela Slatina kod Jagodine, oduzet je roditeljima i predat hraniteljima posle sanacije višestrukog preloma desne nadlaktice i preloma ključne kosti na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj, prenose "Novosti".

POTVRĐENO: Beba u Jagodini zlostavljana!

Foto-ilustracija: Sxc.hu/BenEarwicker Foto-ilustracija: Sxc.hu/BenEarwicker

 

Protiv sedamnaestogodišnje majke J. B. policija je podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici, uprkos proceni stručnjaka Centra za socijalni rad da je ona to učinila nehotice. Po rečima direktorke ove ustanove, Biserke Jakovljević, adaptacija deteta na novo okruženje odvija se po planu.

- Otac ga povremeno viđa, a majka ne, jer je u toku sudski postupak protiv nje. Mi uporedo radimo procenu, ali još ne možemo da predvidimo da li će povratak bebe u matičnu porodicu biti moguć - kaže Jakovljević.

OTAC PREBIJENE BEBE: Sina sam čekao 45 godina, nisam primetio da ga moja supruga ugnjetava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA