PROBIO JOJ MOZAK ELEKTRIČNOM BUŠILICOM: Muž izbo ženu nožem, pa joj izvadio oči šrafcigerom!

Nasilnik je naneo čak 270 povreda svojoj supruzi u trenutku kada su njihova četiri mališana, uzrasta od 2 do 8 godina, bili u istoj kući

  • 5

U Šefildu u Engleskoj počelo je suđenje Tahi Haroba Mani (37), koji je svoju ženu Saru (28) ubiona brutalan način. On joj je električnom bušilicom probio mozak, a onda izvadio oči šrafcigerom. Telo nesrećne žene je sakrio u komodu, kako piše u saopštenju policije.

Naneo je čak 270 povreda svojoj supruzi, u trenutku kada su njihova četiri mališana, uzrasta od 2 do 8 godina, bili u istoj kući. Na sudu je ustanovljeno da je "sklon kontroli, posesivan i ljubomoran".

Navodi se da ju je brutalno tukao i metalnom šipkom ali i da je ubadao nožem, u toku njegovog stravičnog napada koji je trajao 105 minuta.

Foto: sxc.hu/johnnyberg Foto: sxc.hu/johnnyberg

- Ubio sam ženu - rekao je svom nećaku Ahmad Jaberu, kada je tražio pomoć od njega da odnesu telo na sprat kuće i sakriju ga u komodi.

Sara je preminula usled obimnog krvarenja, povreda na mozgu i gušenja vlastitom krvlju.

Inače, osumnjičeni za ovo stravično ubistvo se sa porodicom doselio u Veliku Britaniju 2010. godine, kao izbeglica iz Kuvajta. On je priznao da je kriv za ubistvo iz nehata i sad se brani argumentima da je bio neuračunljiv u trenutku napada.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA