POHOTNA PROFESORKA FIZIČKOG: Umesto da vežba sa učenicima, seksala se s njima! (VIDEO)

Profesorka fizičkog je sa jednim od svojih đaka bila u vezi duže od godinu dana. Njihovi seksualni odnosi počeli su 2013. godine kada je ona učeniku pomagala da skine kilažu

  • 17

Malo joj je bilo što je zavela jednog, već je spavala sa dvojicom učenika! Američka profesorka Džoj Morsi (40) imala je seksualne odnose sa dvojicom svojih učenika koji su u tom periodu imali 16 godina.

Ova profesorka fizičkog iz Njujorka je sa jednim od svojih đaka bila u vezi duže od godinu dana. Njihovi odnosi počeli su 2013. godine kada je ona učeniku pomagala da skine kilažu.

Pored redovnog seksa, Morsijeva, koja je majka četvoro dece, slala je svom učeniku poruke i mejlove eksplicitnog sadržaja.

Veza profesorke i učenika je prekinuta zbog njene ljubomore. Kada je Morsijeva videla svog đaka sa drugom devojkom, ona je iz revolta i besa zavela još jednog učenika.

Seksualni odnosi između profesorke i učenika otkriveni su kada je drugarica tinejdžera kojeg je Morsijeva drugog zavela prijavila slučaj nadležnima.

Profesorka je u međuvremenu osuđena, njoj je oduzeta licenca za predavanje i upisana je u registar seksualnih prestupnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • me2

    19. januar 2015 | 16:18

    A sta je bilo sa učenika ; da li je smrsao?

  • M

    19. januar 2015 | 14:51

    Gde su bile sve ove profesorke kad sam ja isao u skolu...

  • Ja

    19. januar 2015 | 15:42

    Pa dobro ljudi zena voli seks. Njoj je to zabranjeno a starim prascima sto vode seks sa curicama od 12 godina nikome nista to je strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA