DOKTOR IZ AMERIKE OTKRIVA ISTINU O PARAMA OGNJANOVIĆA: Policija saslušava ključnog svedoka u srpskoj aferi veka

- Kardiolog Rajko Radovančević je dosta pomogao Ognjanovićima pre, a i po dolasku u Hjuston. On ima informacije koliko je koštao Tijanin boravak u bolnici. Zahvaljujući njemu, spuštena je cena transplatacije srca, koju devojčica, nažalost, nije dočekala - kaže izvor blizak istrazi

  • 5

Srpski kardiolog koji radi u bolnici u Hjustonu Rajko Radovančević, svedočiće o tokovima novca koji je sakupljan za lečenje Tijane Ognjanović (8), koja je umrla u toj zdravstvenoj ustanovi ne dočekavši transplataciju srca.

Srpski lekar iz SAD zna istinu o parama Ognjanovića!

Prema navodima izvora bliskog istrazi, Radovančević bi mogao da predstavlja ključnog svedoka, odnosno konačno otkrije najbitnije informacije, koliko je zapravo koštalo Tijanino lečenje u Dečjoj bolnici u Hjustonu. O tome Tijanini roditelji Nebojša i Jelena Ognjanović, protiv kojih su podnete krivične prijave i pokrenuta istraga, do sada nikad nisu hteli da govore, pišu Naše novine.

AFERA OGNJANOVIĆI: Za lečenje u Americi plaćeno 100.000 dolara, gde je još milion?!

- Doktor Radovančević je dosta pomogao Ognjanovićima pre, a i po dolasku u Hjuston. On ima informacije koliko je koštao Tijanin boravak u bolnici, odnosno svaki bolnički dan, kontrola, ugradnja pumpe, tačnije koliki je iznos računa koji su Ognjanovići platili u bolnici. Zahvaljujući doktoru je i spuštena cena transplatacije srca, koju devojčica, nažalost, nije ni dočekala - naveo je izvor.

Foto: Facebook Foto: Facebook

NA STUBU SRAMA: Ognjanovići sakrili i novac koji su im Srbi u Americi dali na ruke za spas male Tijane?!

On dodaje da istražni organi očekuju i da im doktor kaže gde su sve održavane donatorske i humanitarne večeri na kojima se sakupljao novac za nesrećnu devojčicu.

Osim dr Radovančevića, policija će u nastavku istrage u vezi sa Ognjanovićima, koji su prećutali nekoliko računa i novac na njima, ispitati još svedoka. Među njima su i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i njegova supruga Katarina, koji su takođe pomagali da Tijana ode u SAD na lečenje.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Oni će biti saslušani u narednih nekoliko dana - rekao je izvor.

Policija je prošlog petka dobila nove informacije o računima Ognjanovića u zemlji i inostranstvu.

Inače, Nebojša Ognjanović uprkos istrazi nije suspendovan sa posla. Zaposlen je u Upravi za informacione tehnologije Ministarstva unutrašnjih poslova, a iako se govorilo da će biti privremeno udaljen s tog radnog mesta, to se do sada nije dogodilo.

Roditelji male Tijane, koji se sumnjiče za krivično delo prevare i pranja novca, da podsetimo, sakrili su da imaju račune u američkoj banci Dž. P. Morgan Čejs i Srpskoj banci. Na njima je bilo 100.000 i 7.400 evra.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vucko

    22. januar 2015 | 15:00

    Kada sam prvi put citao da je dete umrlo nisam mogao da verujem da je potroseno i naplaceno 700.000$ od klinike pitao sam se ZASTO bilo mi je odmah sumnjivo SRAMOTA ako su pokrali donaciju to mi je kao da se ukrade iz crkve

  • radovan

    22. januar 2015 | 16:20

    nikako da shvatim kako Ognjenovice tako i sve ostale ustanove sve do sudstva dali sve to moze malo brze da se radi i zavrsava ovde u Australiji sam uhapsen uvece oko 11 sati ito na laznu izjavu zene ujutro u osam sam sproveden u sud i osudjen a u Srbiji mesecima citam u raznim glasilima do interneta uradili ovo uradili ono mesecima dokazivanje i dalje se ne pocinje a kamoli zavrsava a pisemo i pricamo o nekom novom vremenu uredjenju itd i nista na kraju izgleda da je doslo vreme u SRBIJI KO LAZE TAJ I KRADE A KO KRADE TAJ I IMA A KO IMA TAJ JE I POSTEN JER SIROMAK COVEK NEMOZE NI DA DOKAZE DA JE POSTEN ZDABA VAM ZAKONI KAD IH NIKO NE POSTUJE I SPROVODI .

  • ddddd

    22. januar 2015 | 17:44

    Nisu samo srbi davali.davali su svi ljudi svih vera i nacija da pomognu maloj devojcici i pomognu njihovim roditeljima da se obogate na smrt njihovog deteta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA