MONSTRUM OKRIVLJUJE PIVO ŠTO JE UBIO TIJANU: Bio sam baš mnogo pijan!

Dragan Đurić je u prethodnim iskazima već tvrdio da je pio rakiju, ali će sud zbog njegove nove izjave dopuniti naredbe da se utvrdi koliko je ubica, kojem preti do 40 godina robije, te kobne večeri imao promila alkohola u krvi

  • 5
Tijana Jurić i Dragan Đurić Foto: Facebook/Dragan Djuric, Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Monstrum Dragan Đurić, mesar iz Surčina, koji je Tijanu Jurić (15) brutalno ubio 26. jula prošle godine u Bajmoku, na saslušanju je pokušao da "opravda" svoj zločin govoreći da je to veče bio mnogo pijan.

MONSTRUM KONAČNO NA SUDU: Veštače koliko je patila mala Tijana!?

- Bio sam pijan. Popio sam mnogo piva - pokušao je da kaže nešto u svoju odbranu bez imalo srama, piše Blic.

ON JE MRTAV ZA MENE: Otac Tijane Jurić traži doživotnu robiju za ubicu svoje devojčice!

Međutim, u prethodnim iskazima, Đurić je tvrdio da je pio rakiju, a zbog nove izjave, sud je izdao dopunu naredbe da se utvrdi koliko je monstrum, kojem preti do 40 godina robije, te kobne večeri imao promila alkohola u krvi.

Foto: Facebook/Tijana Juric Foto: Facebook/Tijana Juric

DA SE NIKAD NE PONOVI: Počeo s radom sajt posvećen Tijani Jurić!

U međuvremenu, istraga je prikupila preostale dokaze i veštačenja, a čekaju se još samo veštaci Centra za sudsku psihijatriju u Novom Sadu. Oni bi trebalo da izveštače pretrpljen strah devojčice.

HIMNA ZA ANĐELA: Pogledajte kako Žarko Laušević recituje pesmu o Tijani Jurić! (VIDEO)

Ukoliko ovaj nalaz ne stigne do 7. februara, kada ističe šest meseci od hapšenja ubice, Više tužilaštvo u Subotici će podići optužnicu.

Foto: Facebook/Dragan Djuric , infolink.rs Foto: Facebook/Dragan Djuric , infolink.rs

U istrazi su saslušani Tijanini prijatelji koji su je poslednji videli u noći kada je oteta i ubijena pošto se od kuće bake i dede vratila na fudbalski turnir. Izjave su dali i devojčicini roditelji i osoba koja je pronašla njen telefon na putu za Zrenjanin. Rađeno je i veštačenje DNK tragova u kolima ubice, njegove odeće i drugih predmeta, kao i neuropsihijatrijsko veštačenje.

- Čekamo nalaze o pretrpljenom strahu, ali i optužnicu koja mora biti podignuta sa ili bez veštačenja - rekla je Maja Atanasković, advokat porodice Jurić.

U Višem sudu u Subotici objasnili su da je Đurić sam tražio da bude prebačen u sudnicu.

Foto: Bajmok.co Foto: Bajmok.co

MONSTRUM U ŠAKAMA ROBIJAŠA: Tijanin ubica napadnut i izudaran u zatvoru?

- On je u posebnom delu Okružnog zatvora u Subotici i podneo je zahtev za samicu i izolaciju sa posebnim merama obezbeđenja. Đurić i dalje ćuti, a jednom mesečno ga posećuje majka - istakao je Rajko Maravić, sekretar Višeg suda.

Igor Jurić, Tijanin tata, od kada je saznao da njegove ćerke više nema, ulaže mnogo napora da se izmene zakoni o potrazi za nestalim osobama. "Tijanin zakon", koji je poslanik Saša Mirković predao Skupštini Srbije, ima za cilj da policija ubrza potragu za nestalim osobama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    23. januar 2015 | 10:46

    Sudija sad treba da sve radnike iz pivara strpa u zatvor. Jadan chovek. Napio se pa krvnichki ubio, silovao i sakrio neduzno dete koje niti radi u pivari niti je bilo pijano. Advokata koji te uchi takvim izjavama treba sa tobom osuditi.

  • mama

    23. januar 2015 | 12:43

    Mnogi se napiju al nikog ne ubiju. Sto nije ubio sebe vec neduzno dete

  • Lovic g 8

    23. januar 2015 | 13:57

    Фина господа, у рудник , нека проба. Ред копања, ред пендречења, има њега издржаће.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA