Ono što je ovaj otac uradio za svoju ćerku njoj je spasilo život, ali je on zbog toga sada u zatvoru (FOTO) (VIDEO)

Muškarac iz Australije je uhapšen pošto je svojoj ćerkici staroj dve godine, koja boluje raka, dao ulje kanabisa. Iako je malenoj to ublažilo bolove i popravilo stanje, njen otac je uhapšen

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Teasu

    30. januar 2015 | 15:00

    Bože moj, u kakvim vremenima živimo! Važnije je mrtvo slovo na papiru od života! Neko nešto zapiše, u korist onih koji vladaju, i sad se svi toga pridržavaju, ko pijan plota! Pa čak i da se zna da je nešto "ilegalno", al ako to leči, il pomaže da olakša tegobe nekom stvoru, kakav je to čovek, koji hapsi i osudjuje, za takvo delo?! Zar nije moralni zakon ispred tih pisanih za interes manjine, kao u ovom slučaju?! Kada smo to postali neljudi? Tolko nam ispiraju mozgove, da smo zaboravili šta znači: pomoći bližnjem, po bilo koju cenu! I ko ima pravo da nam zabrani Božiju medicinu? Priroda nam daje travku za svaku bolest, a mi izmislili zakon protiv prirode! To nije droga koju je čovek smućkao u sobi, već veličanstvena biljka, dar od Tvorca, za mnogo štošta! Starija je od ljudi, tu je da nam služi, a mi bi sad da joj zabranimo da postoji! Doduše, ne bi bila ni prva ni zadnja, koju bi istrebili, na našu štetu! Ne cinkajmo jedni druge, pustimo da ljudi sebi pomognu. Kolko samo ima zakona, za koje znamo da postoje, za našu su korist, al se iz nekog razloga, ne primenjuju! Ne odgovaraju nekima, pa nisu zaživeli! Tako tretirajmo i ovaj, ako ga već ne možemo ukinuti! Budimo prvo ljudi! Kolko kriminalaca se obogatilo i bogati se kriminalom, mnogi znaju i ćute, al kad neko ima par saksija M, e onda sve novine bruje, a policija skuplja poene! Svi mi smo krivi što je taj otac uhapšen, i njemu slični što će biti! Nema sloge, ni ljubavi medju nama! Quo vadis populi!

  • Greska

    27. januar 2015 | 21:35

    Ma da li je uopste moguce da se oko ovoga polemise! Ako ne znate kako da ga legalizujete a da ga narkomani ne koristite, pa nek ga daju samo ljudima sa dijagnozom!!

  • K

    27. januar 2015 | 16:52

    Legalizujjjjjj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA