PREŽIVELI IZ DŽIPA SMRTI KOD PRIJEPOLJA: Dok je voda nadirala, čuo sam zapomaganje, a onda je nastao muk (VIDEO)

Troje turističkih radnika iz Prijepolja putovalo je na poslovni sastanak u Užice. Do nesreće je došlo pošto je džip prilikom preticanja izgubio kontrolu i sleteo u Zlatarsko jezero

  • 5

Jedini preživeli putnik iz džipa koji je danas sleteo u Zlatarsko jezero, Goran Cmiljanović (54), uspeo je da ispliva i bezbedno se domogne obale, dok su poginuli Ivana Rakonjac (28), direktorka Turističke organizacije Prijepolje i Safet Planić (48), savetnik za marketing u ovoj organizaciji.

Troje turističkih radnika iz Prijepolja putovalo je na poslovni sastanak u Užice. Do nesreće je došlo oko 9 sati pošto je džip prilikom preticanja izgubio kontrolu i udario u levu obalu, a zatim probio metalnu ogradu na suprotnoj strani i niz strminu dugu oko dvadesetak metara sleteo u Zlatarsko jezero.

TRAGEDIJA: Džipom sleteli u Zlatarsko jezero, poginula direktorka i radnik, spasao se drugi direktor!

Printskrin: Youtube / Mila Lazic Printskrin: Youtube / Mila Lazic

Vlasnik privatne turističke organizacije "San turs" i predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije Goran Cmiljanović je zadobio lakše povrede, a nakon što je zbrinut u Domu zdarvalja u Novoj Varoši upućen je u Prijepolje na dalje lečenje.

- Sedeo sam na mestu suvozača, a Ivana na zadnjem sedištu. Dok smo leteli niz strminu uspeo sam da odvežem pojas, a isplivao sam tek pošto se auto napunio vodom. Prodirala je velikom brzinom kroz polupane prozore, a mislio sam da mi nema spasa jer mi je nivo vode u vozilu bio iznad glave. Srećom, nakon više pokušaja uspeo sam da otvorim vrata. Dok smo leteli niz obalu čuo sam zapomaganje, a zatim samo muk – kaže preživeli Goran Cmiljanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    28. januar 2015 | 19:31

    Sajo druze pocivaj u miru:(Ceo zivot si posvetio turizmu naseg kraja i prirodi, ona nam te i uzela:(Posle tebe ostace velika praznina ali i velika sreca i radost sto smo te znali i imali cast da budemo prijatelji!! Ivana neka ti Bog podari mir i spokoj!

  • Aco

    28. januar 2015 | 19:56

    Tuga. Ova devojka je bila lepa kao andjeo. Saucesce

  • ivana

    29. januar 2015 | 21:06

    Pocivajte u miru... Ivanaaaa Andjeoo tuga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA