JEZIVO: Otac preko Skajpa prodavao ćerku za 5.000 evra!

Beogradska policija sprečila je oca iz Železnika da preko Skajpa proda svoju ćerku (15) u Švedsku za 5.000 evra

  • 20

Posle anonimne prijave policija je sprečila već ugovorenu prodaju devojčice (15) godina iz Železnika, koju su njeni roditelji pokušali da prodaju preko interneta za 5.000 evra, prenosi "Blic"!

- Pozvao nas je čovek i pitao da li može da prijavi slučaj trgovine maloletnicom, ali da ostane anoniman. Ispričao je kako je prisustvovao razgovoru oca devojčice i komšija u kojem je čuo da je otac ugovorio prodaju svoje ćerke. Dao nam je podatke, adresu, videli smo da je slučaj ozbiljan i obavestili Centar za socijalni rad i tužilaštvo - kažu u policiji.

Policija je istragom utvrdila da je porodica nekoliko meseci ranije bila u Austriji i Nemačkoj, gde su pričali da imaju ćerku "koja nije imala dečka, ali čeka pravu priliku".

Foto: mup.gov.rs Foto: mup.gov.rs

- Otac je preko Skajpa u nekoliko navrata pričao o prodaji njegove ćerke i udaji u Švedskoj. Bukvalno su razgovarali s mladoženjinim ocem, a cifra je bila 5.000 evra. Počeli su da ugovaraju i detalje svadbe i puta devojčice u Švedsku - kažu u policiji.

- Ma to nije tačno, mi smo se šlili - tvrdio je otac u policiji.

(Telegraf.rs / Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA