OBJAVILI MU UMRLICU: Albanci sahranili srpskog ministra i nazvali ga psetom!

Kosovski Albanci besni zbog izjave koju je dao nakon što je kamenovan autobus sa Srbima za Badnje veče, postavili su na društvenim mrežama umrlicu sa njegovim imenom u kojoj ga nazivaju psetom

  • 13

Ministar iz srpskih redova u Vladi Kosova Aleksandar Jablanović meta je neprimerne kampanje koju su otpočeli Albanci sa Kosova na društvenim mrežama. 

- Poštovani prijatelji obaveštavamo vas da je dana 1. februara 2015. godine preminulo pseto. Preminuo je slučajno na ulici. Oproštajna dženaza biće održana u pravoslavnoj crkvi. Sahrana će biti održana 3. 2. 2015. - piše na umrlici koja kruži društvenim mrežama, a kao ožalošćeni navedeni su "Isa Mustafović i Hašim Taćović", piše "Mondo".

Njegova smena tražena je na nedavnim protestima u Prištini zbog izjave koju je dao nakon što je kamenovan autobus sa Srbima za Badnje veče. On je one koji su kamenovali autobus u Prištini nazvao “divljacima”. Partija “Samoopredeljenje” saopštila je da je Jablanović vređao majke Đakoviće.

HAOS NA KOSOVU: Veliki sukob policije i demonstranata (FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • major. MILAN TEPIC RS.K.

    3. februar 2015 | 18:53

    Sam je kriv sto je pristao da udje u siptarsku rulju, ubojica, kriminalaca, norkomana. Nisu oni kao mi oni nas progone gdje stignu i ubijaju, tako i treba kada smo gadovi tako ce biti i preostalima u njihovoj mjesnoj zajednici ako nece da radi kako oni zele. Osnivajte nase zajednice opstina i zaboravite te monstrume gledajte svoja posla. Veliki pozdrav za sve srbe na kosovu / nedajte se.

  • lalala

    3. februar 2015 | 18:44

    sram ih bilo!

  • Realnost

    3. februar 2015 | 21:52

    A sta bi vi radili da jedan ministar javno vredja gradjane koje u stvari placaju njegovu platu? Aplaudirali mozda?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA