ČUDO: Iz olupine srušenog tajvanskog aviona izvučen živ dečak (2) (VIDEO)

Na snimku sa mesta nesreće vidi se kako iz olupine tajvanskog aviona spasioci izvlače dečaka, stavljaju ga u čamac za spasavanje i voze na obalu gde ga je preuzela hitna pomoć

  • 4

Iz aviona tajvanske kompanije "Trans Azija ervejz", koji je udario u most i pao u reku, kada je poginulo najmanje 23. ljudi i 20 se i dalje vodi kao nestalo,spasioci su izvukli živog dvogodišnjeg dečaka.

Na snimku sa mesta nesreće vidi se kako iz olupine aviona spasioci izvlače dečaka, stavljaju ga u čamac za spasavanje i voze na obalu gde ga je preuzela hitna pomoć.

Nesreću je, od 58 putnika i članova posade nekim čudom preživelo 15 putnika. Tragedija se dogodila kada se avion, kratko po poletanju, zanjihao, proleteo između zgrada, a desnim krilom zakačio nadvožnjak s mostom i zabio se u plitku reku.

Let na liniji ATR-72 tek je poleteo ka odredištu na ostrvu Kinmen, južno od obale Kine, prenela je tajvanska centralna novinska agencija.

Ovo je druga nesreća jedne tajvanske avio-kompanije u poslednjih šest meseci.

Pogledajte video spasavanja:

Pogledajte i dramatičan video pada aviona:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA