Ćerka nam je umirala, molili smo Ognjanoviće za pare, NISU HTELI DA NAM POMOGNU!

- Sećam se svakog detalja kad je Sergej Trifunović molio Nebojšu da za moju Ljubicu izdvoji 50.000 evra. Njoj je za operaciju bilo potrebno 710.000 dolara, a on je, iako ja u tom trenutku imao duplo više novca, bezosećajno odbio da nam pomogne - kaže Katica Adamić, majka male Ljubice

  • 56

Roditelji četvorogodišnje Ljubice Adamić i trogodišnje Une Savić javno su preklinjali Ognjanoviće da im pomognu u lečenju njihove dece, a oni su se oglušili o molbe, iako su u tom trenutku raspolagali s oko 1,6 miliona evra koje su imali na svom računu.

 

Ljubicina majka Katica seća se kako je Nebojša odbio kad je njenoj ćerki život bio ugrožen.

 

- Sećam se svakog detalja kad je Sergej Trifunović molio Nebojšu da za moju Ljubicu izdvoji 50.000 evra. Njoj je za operaciju bilo potrebno 710.000 dolara, a on je, iako ja u tom trenutku imao duplo više novca, bezosećajno odbio da nam pomogne. Da smo čekali na Ognjanoviće, moja Ljubica sad ne bi bila živa. Nije fer što sad tako pričaju, svedoci smo da su odbili sve roditelje koji su zatražili pomoć i da su godinu i po dana taktizirali s tim novcem - kaže Katica.

 

OGNJANOVIĆI: Nevini smo, ostalo nam je pola miliona evra koje ćemo dati bolesnoj deci, a ne fondovima!

 

Od ostavinske rasprave za Tijanin račun prošlo je više od godinu dana, ali su Ognjanovići tek nakon što je protiv njih podneta krivična prijava za prevaru i pranje novca, javno pozvali roditelje bolesne dece da im se obrate za pomoć.

 

Printskrin: Youtube/Radio Televizija Vojvodine

Printskrin: Youtube/Radio Televizija Vojvodine

 

- Svi roditelji bolesne dece mogu da nam se jave na mejl, da pošalju medicinsku dokumentaciju, a mi ćemo im u najbržem mogućem roku odgovoriti. Mi nikad ne možemo da budemo dobro posle svega što se desilo. Neshvatljivo nam je teško, ali želimo da pomognemo drugoj deci - izjavila je Jelena za Kurir.

 

Na pitanje ko sve može da im se obrati za pomoć i na osnovu čega će odlučivati kome će dati novac, ona je odgovorila:

 

- Pomoći ćemo svima kojima je to potrebno. Imaćemo savete stručnjaka za donošenje te odluke - rekla je, ne želeći da objasni zašto to nisu uradili mnogo ranije.

 

Printskrin: TV Prva/Exploziv

Printskrin: TV Prva/Exploziv

 

Javnost od Ognjanovića nije dobila odgovore na razna pitanja, poput ovih: zašto su odbili poligraf, koliko novca su dobili na ruke, odakle im sredstva da plate najskupljeg advokata.

 

SRAMOTA: Ognjanoviće baš briga za drugu teško bolesnu decu!

 

Radna grupa MUP Republike Srbije istakla je da se neće baviti spekulacijama sve dok traje istraga.

 

(Telagraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    5. februar 2015 | 10:53

    Ko su ti Ognjenovici kad mogu sebi da dopuste da trguju zivotima druge dece sa novcem koji nisu zaradili vec dobili!!! Zar ih nije sramota od njihove preminule cerke? Dno dna

  • Dule

    5. februar 2015 | 11:01

    U zatvor Ognjanovici !

  • xy

    5. februar 2015 | 11:28

    Srbija u istoriji nije imala ovakve neljude kao ognjanoviće!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA