Zašto je suđenje Čumetu zatvoreno za javnost?

Čume je u sud doveden iz Centralnog zatvora, a njegova supruga je stigla u pratnji policije. Pre nego što je ušao u sudnicu, Buha je poljubio ćerkicu koja je sedela ispred

  • 4

Suđenje svedoku saradniku Ljubiši Buhi Čumetu zbog sumnje da je bio nasilan prema supruzi Ivani, kao i zbog napada na policajce iz njenog obezbeđenja, počelo je danas u Trećem osnovnom sudu, ali bez prisustva javnosti.

Čume je u sud doveden iz Centralnog zatvora, a njegova supruga je stigla u pratnji policije. Pre nego što je ušao u sudnicu, Buha je poljubio ćerkicu koja je sedela ispred.

Čume tražio da se sam brani, žalio se da mu nije dobro!

Sudija je objasnila da se suđenje zatvara za javnost zbog zaštite ličnih i porodičnih prilika svedoka saradnika, njegove supruge ali i policajaca koji ce biti saslušani kao svedoci.

Čume od suda traži isključenje javnosti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doline

    5. februar 2015 | 14:06

    Jav ost je isključena zato što Ćume radi za policiju prljave poslove i neće biti osuđen nego će dobiti veliku kintu i preseliće se negdje na zapad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA