NEVEROVATNO: Otkriveno šta bosanska piramida krije u podzemnim lavirintima!

Oko bosanske piramide je primećeno visokofrekventno zračenje koje utiče na psihička stanja, ali i ne samo to

  • 19

Analiza profesora Ljube Ristovskog se fokusirala na nevidljive frekvencije sunčevog spektra sa površine objekata. To su niskofrekventno infracrveno zračenje i visokofrekventno ultraljubičasto zračenje.

Beogradski fizičar prof. dr Ljuba Ristovski analizirao je snimke megakeramičkih blokova “K-1” i “K-2” u Podzemnom labvirintu Ravne. Naime, njih je tehnikom polikontrastne interferentne fotografije (PIP) snimio u septembru 2014. tehničar Sasa Nadjfeji, prenosi piramidasunca.ba.

Ovo predstavlja kontinuitet snimanja Bosanske doline piramide ovom tehnikom u proteklih šest godina (2008-2014). Analiza profesora Ristovskog se fokusira na nevidljive frekvencije sunčevog spektra sa površine objekata. To su niskofrekventno infracrveno zračenje i visokofrekventno ultraljubičasto zračenje.

Megakeramički blok “K-1” pokazuje pojačano prisustvo niskofrekventnog (crvenog) zračenja za koje je poznato da ima veliku dubinu prodiranja u ljudsko telo i pozitivno utiče na cirkulaciju krvi. To je razlog što je ovaj blok najverovatnije imao terapijski karakter.

S druge strane, megakeramički blok “K-2” sadrži visokofrekventno zračenje (tamnoplave oblasti). Deluje direktno na ćelije dermisa i njihove komponente. Visokofrekventna zračenja mogu uticati i na psihička stanja i to otvara prostor delovanja šamana u blizini ovog bloka.

(Telegraf.rs /Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudija

    6. februar 2015 | 10:53

    Kakvi naucnici? Oni nista ne mogu dokazati. Tu najbolje uspjevaju sljive koje daju najbolju rakiju.

  • svet gori a ja se ceskam

    6. februar 2015 | 13:03

    Ja sam pomislio da nasli mumiju faraona Muje I

  • snoopy

    6. februar 2015 | 11:07

    A ja mislio krije dzihadiste,kad ono neke gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA