HOROR U ČAČKU: Mladić mrtav, devojka u komi, pronađeni u automobilu!

Beživotno telo mladića pronađeno je pored automobila, a devojka koja je zatečena u stanju kome, bila je na zadnjem sedištu kola

  • 8

U naselju Vinara u Čačku u garaži stambene zgrade jutros je pronađeno beživotno telo mladića, dok se devojka koja je bila s njim nalazila u besvesnom stanju i sada je životno ugrožena.

Portparol čačanske bolnice Miroslav Sretenović rekao je Tanjugu da je devojka u tu ustanovu primljena u besvesnom stanju, da je smeštena u čačansku bolnicu na odeljenje intenzivne nege i da je životno ugrožena.

Foto-Ilustracija: Profimedia Foto-Ilustracija: Profimedia

Načelnik čačanske Hitne pomoći Slobodan Vidojević rekao je ranije Tanjugu da je u naselju Vinara u Čačku u garaži stambene zgrade jutros pronađeno beživotno telo mladića, a da je devojka koja se nalazila sa njim davala znake života kada ih je policija zatekla.

Prema njegovim rečima, mladić je pronađen pored vozila, a devojka je bila na zadnjem sedištu kola u garaži u Ulici Mila Ivkovića.

- Ona je davala znake života, bila je u dubokoj komi i spontano je disala. Hitno je prevežena u Urgentni centar, izjavio je Vidojević.

Mladić je pronađen pored automobila, i pretpostavlja se da je pokušao da otvori vrata garaže kako bi izašao, dodao je Vidojević.

- Sumnjamo na trovanje ugljenmonoksidom, ali tačne informacije imaćemo nakon obdukcije, zaključio je načelnik hitne pomoći.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • verovatno

    7. februar 2015 | 14:09

    Trovanje sa CO... sigurno su usli u garazu i ostavio je upaljen motor da bi mu radilo grejanje a zatvorio garazna vrata...co uspavljuje i ubija.Tragedija ....

  • Када се буде учило у основним школама

    7. februar 2015 | 14:49

    Када се буде учило у основним школама, да угљенмоноксид парализира, онесвешћује и тровањем убија, биће сачувани животи у Србији

  • ...

    7. februar 2015 | 15:40

    Po meni najgora smrt, ti umires i svestan si toga ali si paralizovan i nista ne mozes preduzeti.. saucesce momkovoj porodici, nadam se da ce se devojka izvuci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA